Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου,2021ΑρχικήΤηλεόρασηΠρωταγωνιστής είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες – Δείτε ποιος είναι!

Πρωταγωνιστής είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες – Δείτε ποιος είναι!

Πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha, «Σασμός», αποκαλύπτει την αρνητική του απάντηση στις Άγριες Μέλισσες!

Σασμός: Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός», σαρώνει στην τηλεθέαση και βάζει δύσκολα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν στις Άγριες Μέλισσες που ετοιμάζονται για τον 3ο κύκλο.

Αν για κάτι όμως μπορεί ήδη να περηφανεύεται ο Σασμός είναι πως έχει τον Τάσο Νούσια στο δυναμικό του καθώς ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μιλώντας στο Πρωινό, πως είχε αρνηθεί πρόταση από τις  Άγριες Μέλισσες για να συμμετάσχει στην σειρά του ΑΝΤ1.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Νούσιας:

«Φοβήθηκα να συμμετέχω στις Μέλισσες. Το φοβήθηκα το καθημερινό. Πάντα είχα μια αντίσταση στο καθημερινό. Θαύμαζα τους ανθρώπους που το κάνανε γιατί ξέρω τον κόπο, την καθημερινή τριβή με την κάμερα και τη συνέπεια που πρέπει να έχεις. Η προηγούμενη αντίληψη που είχα και ο φόβος με κράτησαν και είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες. Φέτος κάνω σχεδόν καθημερινό. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου και μπορείς και ανταπεξέρχεσαι. Δύσκολη ιστορία και η κούραση έφτασε πολλές φορές στα όρια, Κάποια πρωινά νομίζω από την εξάντληση με παίρνανε τα κλάματα. Ήθελα να φύγω», είπε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.

Ο Τάσος Νούσιας συμπλήρωσε: «Υπήρξε μια αρκετά μεγάλη περίοδος της ζωής μου που μπήκα σε insomnia, έχασα τον ύπνο μου. Δε μπορείς να ξεκουραστείς όταν η ένταση συσσωρεύεται. Ούτε χρόνος για να δω ειδικό δεν υπήρχε. Έναν τραυματισμό που είχα στο πόδι από ένα διαφημιστικό, δε μπόρεσα ποτέ να πάω να τον δω. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια εξαιρετική δουλειά στα χέρια μας. Συνάδελφοι αγαπημένοι, με κάποιους έχουμε ξαναδουλέψει, μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε».

«Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό και υπάρχει και μια πλειάδα νέων που κάθε φορά εισάγεται πια… Η ιστορία της βεντέτας δυστυχώς καλά κρατεί στην Κρήτη. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει. Είναι καιρός οι κρητικοί να διαχειριστούν αυτά τα αδιέξοδα γεννήματα για να ησυχάσουν όλοι. Δεν οδηγεί πουθενά… Όταν πάω για γύρισμα ή από τον δρόμο και στο σπίτι καμιά φορά τους μιλάω κρητικά, τους πειράζω και μου λέει η κόρη μου, “Σταμάτα ρε μπαμπά επιτέλους”», τόνισε ο Τάσος Νούσιας.

«Είναι η μοίρα μου να παίρνω ρόλους που γίνεται ένα μπέρδεμα στα ερωτικά. Δε ρωτάνε παντρεμένους για την απιστία. Η απιστία είναι μεγάλο κεφάλαιο. Έχει περιόδους. Αν είσαι φουλ ερωτευμένος η συγχώρεση μπορεί να έρθει πολύ πιο δύσκολα έως και καθόλου και μπορεί να μετατραπεί και σε μεγάλη ακρότητα δυστυχώς, από αυτές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, γυναικοκτονίες. Βία μεταξύ του ζευγαριού. Δεν ανήκει κανείς σε κανέναν για να θεωρούμε κτήμα μας τον άλλον…. Ας ωριμάσουμε παράλληλα με τον σύντροφό μας και είτε ας χωρίσουμε είτε να δώσουμε χρόνο να ξανασκεφτούμε. Να μην είμαστε συγκρουσιακοί. Μια αγάπη και ένα μεγάλο βάθος σχέσης είναι λυπηρό να καταλήγει εξευτελιστικά», πρόσθεσε επίσης ο Τάσος Νούσιας.


- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -