Πέμπτη, 13 Ιουνίου,2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΠειραματικά Σχολεία 2023: Σε Live μετάδοση η κλήρωση

Πειραματικά Σχολεία 2023: Σε Live μετάδοση η κλήρωσηΣήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 είναι η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία.

Η κλήρωση θα γίνει στις 18:00 και θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι Youtube του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=GivGi17STnM  , καθώς και στον διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ στον σύνδεσμο: https://www.ert.gr/webtv/ert/tv/live-glm/ert-news-4.html

Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων θα ενημερωθούν με sms στο κινητό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Με την ίδια κλήρωση οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία θα λάβουν ένα τυχαίο μοναδικό Αριθμό Προτεραιότητας (Α.Π.Π.Σ.) προκειμένου να ρυθμιστούν οι ισοβαθμίες που ενδεχομένως προκύψουν από τις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα για τα Πειραματικά Σχολεία και η απόδοση του Α.Π.Π.Σ. θα αναρτηθούν  στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό του υποψηφίου.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση διενεργείται από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραματικών Σχολείων  με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – Διόφαντος, παρουσία συμβολαιογράφου, μέσω κατάλληλου λογισμικού (ηλεκτρονική κληρωτίδα).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ