Τετάρτη, 18 Μαΐου,2022
ΑρχικήΤοπικά νέαΠαρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών...

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη οι δράσεις προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου – Δήμος Αμαρουσίου 

Θ. Αμπατζόγλου: «Στο Μαρούσι χτυπά δυνατά η καρδιά της κοινωνικής αλληλεγγύης»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, τα μέλη της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αμαρουσίου προσέφεραν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, βασικά είδη τροφίμων και υλικά φροντίδας υγιεινής, ανταποκρινόμενοι στην ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου για στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων της πόλης. Παράλληλα την ίδια ημέρα προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και τα μέλη της Β1 ΔΕΕΠ ΝΔ Βορείου Τομέα Αθηνών.

Κάθε μήνα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου πραγματοποιείται προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε 300 και πλέον οικογένειες ενώ σε καθημερινή βάση σιτίζονται τουλάχιστον 250 άτομα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαρίστησε όλους για την πράξη κοινωνικής ευαισθητοποίησης και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το Μαρούσι έχει χτίσει μία σημαντική δομή κοινωνικής προσφοράς που είναι αλληλένδετη με τις λέξεις της αλληλοβοήθειας, της αλληλεγγύης και της ευαισθησίας στον συνάνθρωπο. Μένουμε ενεργοί και ενωμένοι σε όλες  αυτές τις έννοιες, που αποτελούν για εμάς  προτεραιότητα στο έργο μας και που κάθε ημέρα μας κάνουν να βελτιωνόμαστε περισσότερο προκειμένου να στηρίζουμε τον συνάνθρωπο».

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία με τη σειρά της δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε αυτή τη δράση, κάτι που δείχνει το σεβασμό που υπάρχει από παρόμοιες δομές και ομάδες προς τον συνάνθρωπο».

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα (εκπροσωπώντας όλα τα μέλη) δήλωσε: «Με τη συνδρομή μας υποστηρίζουμε την ισότητα των φύλων και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας ως μια ακόμη πράξη επισφράγισης γυναικείας δυναμικής στην ισότητα  μεταξύ των ανθρώπων»

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου υποδέχτηκαν την προσφορά των μελών των 2 επιτροπών ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και η Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένη Σύμβουλος Αικατερίνη Ιωάννου.

Από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Αμαρουσίου παρόντες ήταν οι:  Ανδρομάχη Τσουκαλά, Κατερίνα Σκιντζού, Μιχάλης Χατζηαρσενίου, Σωτηρία Κουμπούλη, Έφη Γιαννακού, Βούλα Βανδώρου, Εύη Κωβαίου.

Από το Τμήμα Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των φύλων της Β1 Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Ν.Δ του Βόρειου Τομέα Αθηνών παρόντες ήταν οι: Ντέζη Κωνστάντ-Λιαργκόβα, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Σοφία Χριστοφορίδου, Μαρία Τουλουτζόγλου, Βασούλα Κυριακού.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -
Translate »