Πέμπτη, 18 Αυγούστου,2022
ΑρχικήΤοπικά νέαΠαιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2022-2023 – Υποβολή αιτήσεων και χρονοδιαγράμματα - Δήμος Χαλανδρίου

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2022-2023 – Υποβολή αιτήσεων και χρονοδιαγράμματα – Δήμος ΧαλανδρίουΠαιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2022-2023 – Υποβολή αιτήσεων και χρονοδιαγράμματα

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) για το Πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», 2022- 2023.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από τις 2 Αυγούστου 2022 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Αυγούστου 2022.

Οι δικαιούχοι του παραπάνω προγράμματος, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ΕΔΩ αφού ενημερωθούν για τις οδηγίες συμπλήρωσης ΕΔΩ και αναλυτικά για τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια στη σχετική ΚΥΑ, όπως εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι/ όσες έχουν υποβάλει αίτηση για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου και είναι δικαιούχοι του ανωτέρω προγράμματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υποβάλουν τη σχετική αίτηση και στην Ε.Ε.Τ.Α.Α., όπως περιγράφεται παραπάνω.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -
Translate »