Σάββατο, 27 Νοεμβρίου,2021
ΑρχικήΤηλεόρασηΌλα τα λεφτά αυτή η εβδομάδα για την τηλεθέαση – Το ενδιάμεσο...

Όλα τα λεφτά αυτή η εβδομάδα για την τηλεθέαση – Το ενδιάμεσο με το Ράδιο ΑρβύλαΟι Άγριες Μέλισσες έκαναν το come back τη περασμένη εβδομάδα και συνεχίζεται η κουβέντα για ακόμα μεγαλύτερα νούμερα στην τηλεθέαση.

Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1: Σας αναφέραμε πως στον ΑΝΤ1 πλέον επικρατεί ικανοποίηση και απόλυτη ηρεμία σε ότι έχει να κάνει την τηλεθέαση. Το ρεπορτάζ του Sportime βέβαια δεν σταματάει εδώ. Όπως και η προσπάθεια του καναλιού να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Αυτή η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι αρκετά κομβική για τις όποιες αποφάσεις θα πάρει το κανάλι του Αμαρουσίου. Αναφερόμαστε για όσα θα γίνουν από τον Νοέμβριο και μετά. Τότε είναι που κάνει πρεμιέρα το Ράδιο Αρβύλα. Η επιστροφή της παρέας του Αντώνη Κανάκη αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή θα είναι καθημερινή, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00.

Η διάρκειά της θα είναι κλασικά μία – μιάμιση ώρα. Αυτό σημαίνει πως θα τελειώνει λίγο μετά τις 21.00. Η τηλεθέαση φυσικά θα είναι υψηλή των Αρβύλα και το όλο θέμα είναι ποιος θα είναι ο ενδιάμεσος. Αυτό είναι που θα κρίνει πολλά για τις Άγριες Μέλισσες. Εκεί θα έχουμε και νέα είσοδο στη σειρά.

Να μείνουν ψηλά οι Άγριες Μέλισσες

Οι πρώτες σκέψεις του ΑΝΤ1 είναι να αφήσουν το Game of Chefs σαν ενδιάμεσο. Αυτό βέβαια δεν είναι και η καλύτερη εξέλιξη για τις Μέλισσες. Διότι τα νούμερα τηλεθέασης εκεί δεν προσφέρουν ένα καλό lead in. Αν όμως η εξαιρετική σειρά που παρακολουθούμε εδώ και τρία χρόνια πλέον συνεχίσει να είναι στο 19-22, ίσως αλλάζουν τα δεδομένα.

Δεν είναι ασφαλώς εύκολο αυτό να συμβεί. Διότι ο λόγος που θα αφήσουν το ριάλιτι μαγειρικής σε αυτή τη ζώνη είναι για να δημιουργήσουν τη συνήθεια, ενόψει της φάρμας που έρχεται. Δεν βλέπω βέβαια αυτό να είναι ένα καλό σενάριο, ας μην ξεχνάμε πως έρχεται το Survivor. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα όταν θα συμβεί αυτό.

Αυτός είναι ο προβληματισμός λοιπόν που έχουν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Τι θα συμβεί στο ενδιάμεσο. Δηλαδή όταν τελειώσει το Ράδιο Αρβύλα και μέχρι να ξεκινήσουν οι Άγριες Μέλισσες. Εκεί κρύβεται όλο το ζουμί της υπόθεσης.

 
- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -