Πέμπτη, 25 Ιουλίου,2024
ΑρχικήΕκλογέςΝικόλαος Πέππας: Ο δυναμικός Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου στο...

Νικόλαος Πέππας: Ο δυναμικός Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου στο πλευρό του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023Μία από τις υποψηφιότητες που έχουν ξεχωρίσει στον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου είναι ο Νικόλαος Πέππας. Η πορεία του στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Αμαρουσίου ξεκίνησε το 2007, όταν εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Προχώρησε με βήματα σταθερά και με πολλή δουλειά. Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δημάρχου, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κέντρου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΓΣΑ).

Σήμερα διατελεί Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού με βασική του προτεραιότητα την πολιτισμική ανάδειξη και ταυτότητα του Αμαρουσίου καθώς και την προώθηση του αθλητισμού ως εργαλείο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.

Σπούδασε Ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες και επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και ειδικότερα στον τομέα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Το ενδιαφέρον του, όμως, για την ανάπτυξη και το κοινό καλό της πόλης του, τον οδήγησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Το ήθος, το έργο και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για την ευημερία, την πρόοδο και την ασφάλεια του Αμαρουσίου καθώς και η προσφορά μου στην πόλη μου και στους συμπολίτες μου από τους οποίους αντλώ δύναμη, αγάπη και εμπιστοσύνη, αποτέλεσαν το προσωπικό κίνητρο υποψηφιότητάς μου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά». Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δημιουργούμε για ένα Μαρούσι ακόμα πιο Ψηλά».

Νικόλαος Πέππας

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ