ΑρχικήΤηλεόρασηMasterChef: Ο Παύλος που παίρνει… ζωντανή εκπομπή και ο Νίκος που συγκινήθηκε...

MasterChef: Ο Παύλος που παίρνει… ζωντανή εκπομπή και ο Νίκος που συγκινήθηκε και δάκρυσε!

Μία ανάσα πριν τους 7 βρίσκονται ο Παύλος, η Μαργαρίτα και ο Νίκος στο MasterChef.

Κακή μέρα για τον Παύλο και τον Νίκο στο τεστ δημιουργικότητας ενώ το τ΄άλλα άψογο πιάτο της Μαργαρίτας υπονομεύθηκε από το ψαροκόκαλο που βρήκε ο Σωτήρης Κοντιζάς ποιος άλλος άλλωστε; – κι έτσι οι τρεις τους βγήκαν τάκο με πικρία στο κομβικό σημείο του διαγωνισμού.

Τα πράγματα στην τελική ευθεία ζορίζουν γι΄αυτό και απόψε άλλη μία απαιτητική δοκιμασία τους περίμενε διά χειρός του F&B Manager του και σεφ, Νίκου Θωμά.

Και ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διαφήμισε και την εκπομπή του αφανή ήρωα του μαγειρικού ριάλιτι ο Παύλος δεν άκουσε τον τίτλο της κι έσπευσε να μάθει…

«Παύλο σ΄αγαπάμε λέγεται» αστειεύτηκε ο «θείος Λεό» με τον παίκτη να καλοκοιτάει το ενδεχόμενο της δικής του εκπομπής. «Μπορεί να υπάρξει κι η εκπομπή και να έχω μόνοι καλεσμένους που μου παίρνουν εμένα συνέντευξη».

Και στη συνέχεια ήρθε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια… Ο Νίκος Θωμάς ετοίμασε ένα ωραιότατο χταπόδι με λαρδί και πατάτες κονφί δίνοντας 45 λεπτά στους σεφ για το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτα, όμως, μίλησε με θερμά στα «μαθητούδια» του για την πορεία τους στο παιχνίδι και έκανε μέχρι και τον Νίκο Σκορδάκη να δακρύσει από συγκίνηση για τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό μαζί.

«Είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας, πράγμα που δεν φαίνεται στις κάμερες. Δεν μας χαλάει χατίρι» είπε στους κριτές που σχολίασαν τα δάκρυά του.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -