Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου,2023

ΑρχικήΕκλογέςΚωνσταντίνος Βλάχος. Με σεβασμό δίπλα στον δημότη. Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Το...

Κωνσταντίνος Βλάχος. Με σεβασμό δίπλα στον δημότη. Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Το Μαρούσι Ψηλά” και τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου στις εκλογές Οκτωβρίου 2023Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Ολοκλήρωσα τη βασική και µέση εκπαίδευση σε σχολεία του Αµαρουσίου και φοίτησα σε σχολή Οδοντοτεχνικής µε µετέπειτα εξειδίκευση στον τοµέα της Ορθοδοντικής.

Από το 1998, διατηρώ Εργαστήριο Ορθοδοντικής, λάτρης της τεχνολογίας και των καινοτόμων πρακτικών, είμαι από τους πρώτους στην Ελλάδα που εφάρµοσα την ψηφιακή τεχνολογία και την τρισδιάστατη εκτύπωση στην Οδοντοτεχνική Ορθοδοντική. Έχω παρακολουθήσει πληθώρα ορθοδοντικών συνεδρίων Ελλάδα και εξωτερικό και υπήρξα  ομιλητής στα Πανελλήνια ορθοδοντικά συνέδρια.

Με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, από το 2006 ως σήµερα, εκλέγομαι δηµοτικός σύµβουλος, ανελλιπώς. Στις δηµοτικές εκλογές του 2014, ήμουν επικεφαλής του συνδυασµού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» όπου κατέλαβα την τρίτη θέση.

Επίσης, έχω διατελέσει αντιπρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, µέλος της ∆ηµαρχιακής Επιτροπής, µέλος του ∆.Σ. της ∆ηµοτικής Συγκοινωνίας και μέλος στην επιτροπή  ποιότητας ζωής.

Σε όλη αυτήν την  πορεία λειτούργησα με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Πιστεύω ακράδαντα ότι για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, λόγω της γιγάντωσής της και των αρρυθμιών που αυτή προκάλεσε, απαιτείται ένα ευρύ αυτοδιοικητικό σχήμα με πρόγραμμα που θα συνδιαμορφωθεί με τους πολίτες και θα βασίζεται στις αρχές της αποκέντρωσης, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αποτελεσματικότητας και της αειφορίας.

Βλέποντας λοιπόν,  το πώς έχει κινηθεί η δημοτική αρχή την τετραετία που διανύσαμε, αλλά πρωτίστως αναγνωρίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κ.Θεόδωρου Αμπατζόγλου αποφάσισα να συ-στρατευτώ στο πλευρό του με έναν και μοναδικό στόχο: Το Μαρούσι μας να πάει ακόμη πιο ψηλά!

Είμαι γιός του Χρήστου Βλάχου, πρώην ∆ηµάρχου Αµαρουσίου (1983 – 1990), του οποίου το έργο και το ήθος αναγνωρίζονται µέχρι σήµερα από όλους τους Μαρουσιώτες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης. Είμαι παντρεμένος µε την Άννα Παπαδάκη, και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -