Πέμπτη, 13 Ιουνίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΚλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία για τα «ροζ» βίντεο

Κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία για τα «ροζ» βίντεοΝέα στοιχεία προέκυψαν από την έρευνα για τη μία από τις δύο περιπτώσεις δημοσιοποίησης, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικών του συντρόφων, για τις οποίες είχε συλληφθεί τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2021 ο πρώην τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Επειδή προέκυψαν αυτά τα νέα στοιχεία, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής κλήθηκε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης σε συμπληρωματική απολογία για την εμπλοκή του στη μία από τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες είχε συλληφθεί στα τέλη του 2021, όταν του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Για την άλλη παραπέμφθηκε να δικαστεί με βούλευμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπήρξε διαρροή ενός ακόμη «ροζ» βίντεο, το οποίο εντοπίστηκε από την παθούσα σε πορνογραφική ιστοσελίδα και για το οποίο υποβλήθηκε νέα μήνυση. Έτσι ο ανακριτής τον κάλεσε εκ νέου να δώσει εξηγήσεις. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι το ανήρτησε εκείνος, δηλώνοντας άγνοια για τον τρόπο που διέρρευσε.

Μόλις κλείσει κι αυτός ο φάκελος (για τον οποίο η δικογραφία περιλαμβάνει και 20 φωτογραφίες προσωπικού χαρακτήρα της παθούσας), θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για να αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (στην πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ