Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου,2021
ΑρχικήΤηλεόρασηΚερδίζουν έδαφος οι Άγριες Μέλισσες – Δεν ανεβαίνει με τίποτε το GNTM

Κερδίζουν έδαφος οι Άγριες Μέλισσες – Δεν ανεβαίνει με τίποτε το GNTMΗ σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» σημείωσε άνοδο στην τηλεθέαση, με το ποσοστό, να τις φέρνει δεύτερες στο δυναμικό κοινό!

Στην τηλεθέαση οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται πως πήραν τα πάνω τους και ανεβαίνουν στην προτίμηση του κοινού, με το GNTM να βρίσκεται σε χαμηλές «πτήσεις».

Έτσι για ένα ακόμα βράδυ οι σειρές τα πήγαν περίφημα, όσον αφορά την τηλεθέαση. Με τον Σασμό, και την Γης της Ελιάς να είναι σταθερά σε ψηλά νούμερα. Όμως δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον απογοήτευση για τις Άγριες Μέλισσες.

Το σήριαλ του ΑΝΤ1 ανεβαίνει σταδιακά στην προτίμηση του κοινού και ο κόσμος αρχίζει να το βλέπει όλο και πιο φανατικά στον τρίτο του κύκλο, όπως γινόταν και στις προηγούμενες δύο σεζόν του.

Αντίθετα το GNTM, ότι και να γίνει δεν φαίνεται πως μπορεί να συναγωνιστεί τις ελληνικές σειρές. Μπορεί να είναι το πρόγραμμα που τις ακολουθεί στις προτιμήσεις, όμως αυτό το γεγονός δεν είναι αρκετό για το παιχνίδι του Star.

Ας περάσουμε λοιπόν στα νούμερα που σημείωσαν τα προγράμματα. Οι «Άγριες Μέλισσες» στο γενικό σύνολο έφτασαν στο 21.1%. Ο «Σασμός» ήταν πρώτος με 25.3% και η «Γη της Ελιάς» τον ακολούθησε με 23.7%.

Στο δυναμικό κοινό όμως οι «Άγριες Μέλισσες» τα πήγαν εξαιρετικά με 20.4% και πέρασαν στην δεύτερη θέση. Με το Σασμό στην πρώτη (26.8%) και την «Γη της Ελιάς» στην τρίτη (17.9%).

Το GNTM με την σειρά του κυμάνθηκε στο 11.7% στο γενικό σύνολο και το 17.5% στο δυναμικό κοινό. Καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στις σχετικές λίστες.

Η Τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 25,3%

Γη της Ελιάς – 23,7%

Άγριες Μέλισσες – 21,1%

GNTM – 11,7%

Game of Chefs – 7,1%

Top Chef – 3,6%

Σε ξένα χέρια – 3,5%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 26,8%

Άγριες Μέλισσες – 20,4%

Γη της Ελιάς – 17,9%

GNTM – 17,5%

Game of Chefs – 6,9%

Top Chef – 2,6%

Σε ξένα χέρια – 2,6%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -