Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου,2023

ΑρχικήΕκλογέςΙωάννα Αμαξηλάτη: Η δραστήρια δημοσιογράφος, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος δίπλα στον Δήμαρχο Θεόδωρο...

Ιωάννα Αμαξηλάτη: Η δραστήρια δημοσιογράφος, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος δίπλα στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023Η «πρώτη», λόγω αλφαβητικής σειράς, στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά», η Δημοσιογράφος κ. Ιωάννα Αμαξηλάτη, έχει ξεχωρίσει για την επαγγελματική της δραστηριότητα και την ενεργή συμμετοχή της στην ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης της πόλης του Αμαρουσίου.

Σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις & Δημοσιογραφία ενώ στον εργασιακό χώρο ξεκίνησε το 1988, σε ναυτιλιακή εταιρία που εδρεύει στο Μαρούσι, στο τμήμα της μηχανογράφησης επί πέντε συναπτά έτη. Η μεγάλη «στροφή» στην καριέρα της έγινε το 1995, όταν άρχισε να εργάζεται στο χώρο της Τηλεόρασης, στο Ελεύθερο Ρεπορτάζ, στο κρατικό κανάλι όπου είχε τη δημοσιογραφική επιμέλεια καθώς και τη συμπαρουσίαση ιατρικής εκπομπής. Από το 1998 και σχεδόν για 20 χρόνια, εργάστηκε σε μεγάλο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό στο τμήμα Ειδήσεων & Ενημέρωσης. Η πολυετή εμπειρία της στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, αλλά και η αγάπη της για την πόλη της, αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη να «υπηρετεί» και να αγωνίζεται για τον Δήμο και τους συμπολίτες της με θέρμη. Τα τελευταία χρόνια καταθέτει τις απόψεις της στον τοπικό τύπο ενώ από το 2019 αποτελεί Τακτικό Μέλος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αμαρουσίου.

Η δημοσιογραφία έχει άμεση σχέση με τα κοινά, κάτι που φαίνεται πως την χαρακτηρίζει αφού συχνά πυκνά επισκέπτεται όλα τα πολιτικά δρώμενα του Μητροπολιτικού Δήμου δείχνοντας το ενδιαφέρον για την πόλη της που θέλει μόνο ψηλά να τη δει να πηγαίνει.

«Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εδώ και 4 χρόνια έχει φέρει την ανάπτυξη και την πρόοδο στην πόλη μας, με απόδειξη το μεγάλο έργο του σε όλους τους καίριους τομείς που κάνουν μία πόλη βιώσιμη. Ξεκίνησε με το νοικοκύρεμα των οικονομικών, βελτίωσε την καθημερινότητα σε πολλές γειτονιές της πόλης με σύγχρονα μέσα και υπηρεσίες, δημιούργησε ισχυρό δίχτυ κοινωνικής μέριμνας, υλοποίησε έργα για ένα Μαρούσι σε πραγματικό χρόνο βιώσιμο και τήρησε την υπόσχεση, που ανέφερε το 2019, «ο Πολίτης Πρωταγωνιστής»!

Ιωάννα Αμαξηλάτη

Δημοσιογράφος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -