Τρίτη, 5 Ιουλίου,2022
ΑρχικήΤηλεόραση«Γονάτισε» η πλατφόρμα με τα πιάτα αντιγραφής – «Ρε παιδιά, ο μπακαλιάρος...

«Γονάτισε» η πλατφόρμα με τα πιάτα αντιγραφής – «Ρε παιδιά, ο μπακαλιάρος που είναι;»Απίστευτο «κλάμα» στο αποψινό (Δευτέρα 30/5) επεισόδιο του MasterChef καθώς τα τρία πιάτα αντιγραφής προκάλεσαν επικά σχόλια στο Twitter.

MasterChef Twitter: Ένας πραγματικός χαμός έγινε στο Twitter για τα όσα συνέβησαν στο αποψινό (Δευτέρα 30 Μαΐου 2022) επεισόδιο του MasterChef. Αφορμή στάθηκαν τα τρία, πολύ ιδιαίτερα πιάτα αντιγραφής που ζήτησε ο καλεσμένος Νίκος Ρούσσος.

Ένας σεφ με σπουδές στη Νέα Υόρκη κι εμπειρία σε κουζίνες σε Ευρώπη κι Αμερική, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πρεσβευτής της ελληνικής avant garde γαστρονομίας.

Με ένα τέτοιο βιογραφικό δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάποιο απλό πιάτο.  Όπως κι έγινε δηλαδή με τον Νικο Ρούσσο να ζητάει όχι ένα αλλά τρία πιάτα: Συγκεκριμένα μια ταραμοσαλάτα που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής και ένα κράκερ ελιάς. Ένα σουβλάκι κι έναν μπακαλιάρο σκορδαλιά η τρίτη!

Τι το ήθελε; Λίγο αργότερα το Twitter πήρε «φωτιά», σχολιάζοντας με επικό τρόπο τόσο τα πιάτα που ζήτησε ο διάσημος σεφ όσο και τις προσπάθειες των παικτών που προσπαθούσαν… μάταια να τον αντιγράψουν.

MasterChef Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο «λαχταριστές» αναρτήσεις 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -
Translate »