Κυριακή, 1 Οκτωβρίου,2023

ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΈφυγε από τη ζωή η δασκάλα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Αγγελική...

Έφυγε από τη ζωή η δασκάλα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Αγγελική ΛαΐουΈφυγε από τη ζωή η δασκάλα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Αγγελική Λαΐου.

Εις μνήμην της κρατήθηκε σήμερα 1 λεπτού σιγή από τους δασκάλους και τα παιδιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Με αφορμή την απώλειά της ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η συνάδελφός μας, δασκάλα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, Αγγελική Λαΐου, έφυγε από την ζωή την Τρίτη 23/5/2023 ύστερα από σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η Αγγελική μας ήταν μια εξαιρετική δασκάλα, υπέροχος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητή συνάδελφος, η οποία πρόσφερε επί σειρά ετών τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες σε σχολεία του Αμαρουσίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου, εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη και οδύνη όλων των συναδέλφων – μελών του σωματείου μας, καταθέτει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας, αλλά και στον Σύλλογο των Διδασκόντων του 11ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου».  

Ακολουθεί μήνυμα της οικογένειάς της:

«Η οικογένεια της Αγγελικής Λαΐου είναι συγκινημένη και ευγνώμων για τη στήριξη που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς, η αγαπημένη μας Αγγελική δεν τα κατάφερε. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για οικονομική βοήθεια. Οποιαδήποτε παραπάνω βοήθεια θα δοθεί σε σύλλογο καρκινοπαθών. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη».

Η τελετή αποχαιρετισμού της συναδέλφου μας Αγγελικής Λαΐου θα γίνει την Πέμπτη 25/5/2023, στις 16:15, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Η οικογένεια της εκλιπούσας έχει μισθώσει λεωφορείο (50 θέσεων) το οποίο θα αναχωρήσει στις15:00 της ίδιας ημέρας (Πέμπτη 25/5/2023) έξω από το 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου».

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -