Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΔωρεάν rapidtests στον προαύλιο χώρο των Αγίων Αποστόλων στην Πεύκη τη Δευτέρα...

Δωρεάν rapidtests στον προαύλιο χώρο των Αγίων Αποστόλων στην Πεύκη τη Δευτέρα 9/8

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, προχωρά στη διενέργεια rapidtests, δωρεάν για τους κατοίκους της πόλης μας, τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρες 8:00 έως 13:00στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων στην Πεύκη.

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, όπου οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονταιπεζοί. Η διάρκεια του testδεν υπερβαίνει τα 2 λεπτά ανά άτομο.Οδηγίες – Επισημάνσεις προς τους ενδιαφερόμενους:

  • Στα tests μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών
  • Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ
  • Να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα
  • Θα σας ζητηθεί να δώσετε κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Εξασφαλίσαμε για μία ακόμη φορά τη διενέργεια rapidtests, δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου μας, αυτή τη φορά στον προαύλιο χώρο των Αγίων Αποστόλων. Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ που ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες να προσέλθουν, προκειμένου με ασφάλεια όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν το τεστ. Επίσης να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα και όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό».


- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -