Κυριακή, 24 Οκτωβρίου,2021
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔικηγόρος της Ιωάννας με το βιτριόλι: Οι τρεις κανόνες που πρέπει να...

Δικηγόρος της Ιωάννας με το βιτριόλι: Οι τρεις κανόνες που πρέπει να τηρήσει η Έφη ΚακαράντζουλαΜε την απολογία της Έφης Κακαράντζουλα θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη, η δίκη για το βιτριόλι μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα αφού έχει προηγηθεί η συγκλονιστική κατάθεση του θύματος και οι καταθέσεις των γιατρών που την βοήθησαν.


Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην ερώτηση αν η πολιτική αγωγή από την Έφη Κακαράντζουλα περιμένει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως το πού βρήκε το βιτριόλι, επεσήμανε πως «δεν περιμένουμε ότι θα πάρουμε απαντήσεις. Περιμένουμε ένα θέατρο, εμπλουτισμένο με μυθοπλασία, εξηγήσεις που θα προκαλέσουν περισσότερο και εμάς και κυρίως την Ιωάννα».

«Ο δράστης τέτοιων ειδεχθών εγκληματικών πρέπει να τηρεί τρεις κανόνες» είπε ο κ. Αλεξανδρής για την Έφη Κακαράντζουλα και εξήγησε:

  • δεν πρέπει να προσβάλει το θύμα του με αυτά που θα πει. Καλώς ή καλώς σε κάποια χρόνια θα είναι έξω, λίγα θα είναι, ενώ η Ιωάννα θα είναι ισόβια φυλακισμένη.
  • δεν πρέπει να προκαλέσει περισσότερο πόνο
  • δεν πρέπει να προσβάλει τους υπόλοιπους παράγοντες της δίκης με μυθοπλασίες και θέατρο

«Δεν έχει δείξει, στο ελάχιστο, ότι έχει κατανοήσει τον πόνο που έχει προκαλέσει» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ευχήθηκε έστω και στην απολογία της να «προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες σε αυτό το κορίτσι (σ.σ. το θύμα)».
- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -