Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου,2023

ΑρχικήΕκλογέςΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Διευθυντής ΕΣΥ στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Διευθυντής ΕΣΥ στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥΟνομάζομαι Αντώνης Θεοδωρακόπουλος και έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μαρούσι.

Γονείς μου ο Παναγιώτης και η Θεοδώρα Θεοδωρακοπούλου. Αδελφός μου ο φυσικοθεραπευτής Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος. Τελείωσα το 2ο Λύκειο Αμαρουσίου και στη συνέχεια την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ειδικεύτηκα στην Παιδιατρική και είμαι Διευθυντής ΕΣΥ στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική Αθηνών στο νοσοκομείο «Αττικόν». Είμαι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση και διαχείριση περιστατικών παιδιών και εφήβων που έχουν υποστεί κακοποίηση, στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική.
Έχω λάβει μέρος σε πολλά εθνικά και διεθνή σεμινάρια και συνέδρια. Συμμετέχω ενεργά στην εκπαίδευση των φοιτητών Ιατρικής και των ειδικευομένων της Παιδιατρικής. Είμαι μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατριακής.

Εθελοντής Ιατρός στο Πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου για περισσότερο από 15 χρόνια. Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών-Κωνσταντινοπολιτών Αμαρουσίου « Ιωάννης Βατάτζης».

Είμαι παντρεμένος με την Μαρουσιώτισσα Δικηγόρο Ελπίδα Τσουκλείδου και έχουμε δύο κοριτσάκια.
Ομιλώ Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Ζώντας ανέκαθεν στο Μαρούσι, γνωρίζω τα προβλήματα της πόλης μου και επιθυμώ να συμβάλω με το συνδυασμό «Το Μαρούσι ψηλά» του Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην επίλυσή τους , ώστε το Μαρούσι να έχει τη θέση που του αρμόζει. Θέλω να συμμετάσχω στην ομάδα που θα αναλάβει τις τύχες της πόλης και θα εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων, που από τη μία θα αξιοποιήσει όλα όσα έγιναν στο Μαρούσι, τα προηγούμενα χρόνια, και βέβαια να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που έχει το προαστιο μας, βάζοντας ψηλά τον πήχη. Θέλω μια πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη με τις απαραίτητες κοινωνικές υποδομές και προγράμματα που θα μας δίνει το δικαίωμα να στηρίζουμε τους συμπολίτες
μας που μας έχουν ανάγκη.

Ταυτόχρονα θα διασφαλίζει στους ανθρώπους της πόλης πολλές και ποιοτικές επιλογές για την εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την αναψυχή τους, αλλά κυρίως να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα όσα αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -