Τρίτη, 17 Μαΐου,2022
ΑρχικήΤηλεόρασηΑν κάνω λάθος το παίρνω πάνω μου – Καλά κάνω και τους...

Αν κάνω λάθος το παίρνω πάνω μου – Καλά κάνω και τους λέω άχρηστους μάγειρεςΌλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (21:00).

Masterchef trailer 12/5: Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το σημερινό επεισόδιο του MasterChef που θα προβληθεί στις 21:00 από το κανάλι του Star.

Το ριάλιτι μαγειρικής συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και έχει βάλει για τα καλά μπρος τις μηχανές του προκειμένου να εντοπίσει και να ανακηρύξει το επόμενο ή την επόμενη MasterChef.

Το χθεσινό επεισόδιο (11/5) έφερε τη θρυλική δοκιμασία του τοίχου εκεί όπου οι δύο ομάδες καλούνται να μαγειρέψουν και να παρουσιάσουν ακριβώς τα ίδια πιάτα μπροστά στην κριτική επιτροπή χωρίς όμως να έχουν οι παίκτες οπτική επαφή μεταξύ τους.

Ο Χριστόφορος μετά τη νίκη του στο πρόσφατο τεστ δημιουργικότητας ήταν ο πλέον επιδραστικός παίκτης στη διαμόρφωση των ομάδων καθώς ηγήθηκε των μπλε.

Το σημερινό όμως επεισόδιο θα φέρει συγκινήσεις καθώς τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα λάθη τους, τις κριτικές αλλά και φυσικά τις βαθμολογίες των τριών κριτών.

Masterchef trailer 12/5: Αν κάνω λάθος το παίρνω πάνω μου!

Η ένταση θα ανεβεί, με τον Γιάννο να δηλώνει πως είναι έτοιμος να αναλάβει κάθε λάθος που θα κοστίσει στην κόκκινη ομάδα ενώ η Καλλιόπη χαρακτήρισε αστειευόμενη, τους συμπαίκτες της ως άχρηστους μάγειρες!

Μια ομάδα θα καταφέρει να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία και θα είναι αυτή που θα αναδειχθεί νικήτρια ενώ η άλλη θα βρεθεί στον τάκο και θα παλέψει για την ασυλία.

Η νίκη θα κριθεί στο νήμα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά και τις διαφορές να είναι μικρές, όμως μόνο η μια θα μπορέσει στο τέλος να χαμογελάσει.

Αντίθετα θα είναι τα συναισθήματα για τους χαμένους που θα οδηγηθούν σε δοκιμασία ασυλίας που αυτή την φορά θα έχει μια ιδιομορφία καθώς οι παίκτες της ηττημένης ομάδας θα μαγειρέψουν ως ζευγάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο τοίχος θα παραμείνει και οι τέσσερις παίκτες της ομάδας θα χωριστούν σε δυάδες προκειμένου να παρουσιάσουν δύο ίδια πιάτα με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Φυσικά, οι δύο ηττημένοι θα οδηγηθούν αύριο (13/5) σε διαδικασία αποχώρησης!

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -
Translate »