Κυριακή, 16 Μαΐου,2021ΑρχικήΤοπικά νέα«Δεν θα βάλουμε Μαρουσιωτάκια σε κίνδυνο επειδή τις ιδεοληψίες...

«Δεν θα βάλουμε τα Μαρουσιωτάκια σε κίνδυνο επειδή κάποιοι προτάσσουν τις ιδεοληψίες τους έναντι της ασφάλειας των πολιτών» – Δήμος Αμαρουσίου

πριονοκορδέλα της μαύρης προπαγάνδας και του καιροσκοπισμού ξαναχτύπησε πάλι.

Ο κ. Καραμέρος, πιστός πολιτική της λάσπης, κάθε μέρα που περνά, βυθίζεται ακόμη πιο βαθιά δικά του θολά νερά.

Ο κ. Καραμέρος απαιτεί τη Δημοτική Αρχή, όταν ειδοποιείται για περιπτώσεις που είναι έτοιμα να απειλήσουν ανθρώπινες ζωές και δη των παιδιών μας, όπως στην περίπτωση του 1ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, να αγνοήσει.

Ο κ. Καραμέρος εκτίθεται, διότι βάζει πάνω ’ όλα, το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του για οικολογία και το περιβάλλον, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές.

Όπως αποδείξαμε διαχείριση της κρίσης της “Μήδειας” – κατά την οποία ο κ. Καραμέρος έλαμψε δια της απουσίας του – προτάσσουμε την ασφάλεια των και ενεργούμε καταλυτικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Προστατεύουμε το περιβάλλον καθημερινά, με εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου όπως διαρκώς ανακοινώνεται.

Όταν όμως οι συνθήκες το επιβάλλουν, προστατεύουμε πάνω απ όλα και κυριότερα την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Η Διοίκηση του Αμαρουσίου έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες και να λύσει προβλήματα. Γι αυτό ψηφίστηκε και αυτό πράττει. Η απραξία είναι συνώνυμη της ανικανότητας και του συντηρητισμού και δεν αφορά την πολιτική σκέψη και Διοίκηση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Αυτή η Δημοτική Αρχή, δημιουργεί μέρα με τη μέρα ένα σημαντικό κοινωνικό και αναπτυξιακό αποτύπωμα που αναγνωρίζεται από το σύνολο των πολιτών.

Το Μαρούσι θα προχωρήσει στη Νέα Εποχή είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -