Κυριακή, 16 Μαΐου,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΣε τελικό στάδιο το έργο διάνοιξης της οδού Αρετής – -...

Σε τελικό στάδιο το έργο διάνοιξης της οδού Αρετής – Καλαμά – Δήμος Αμαρουσίου

 

Θ. Αμπατζόγλου: «Το Μαρούσι περισσότερο λειτουργικό και ασφαλές»

Στο πλαίσιο αυτοψιών που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στα εκτελούμενα έργα πόλης, επισκέφτηκε το έργο διάνοιξης της οδού Αρετής – Καλαμά καθέτου της Μεσογείων, που είχε καθυστερήσει λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων 2ου – 3ου αιώνα π.Χ.

Σε συνέχεια διαδικασιών και εγκρίσεων των αρχαιολογικών υπηρεσιών το έργο περατώνεται την κατασκευή οδοστρώματος και τη των κείμενων σημείων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αφού ενημερώθηκε από αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο και τον εργολάβο για τη φάση περάτωσης του έργου δήλωσε: «Οι διανοίξεις οδών εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμά μας για ένα Μαρούσι περισσότερο λειτουργικό και ασφαλές. Κάθε έργο βεβαίως μπορεί να παρουσιάσει ιδιαιτερότητες όπως αυτό λόγω των αρχαιοτήτων και άρα οι χρόνοι παράδοσης να μην είναι οι αναμενόμενοι. Ωστόσο με αποφασιστικότητα ξεπερνούμε όποιες δυσκολίες και αποδεικνύουμε στους Δημότες μας την αγάπη μας για την πόλη μας και τις γειτονιές της».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους της οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή για την ολοκλήρωση του έργου της διάνοιξης και για την προσοχή που δείχνει η Δημοτική Αρχή στις ανάγκες των πολιτών.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -