Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΦεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»...

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Παρουσία του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» σε µία συναυλία µε τα πιο αγαπημένα λαϊκά & λυρικά τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη – Δήμος Αμαρουσίου



 

Θ. Αμπατζόγλου «Η πόλη του Αμαρουσίου παράγει τοπικό πολιτισμό μέσα από ποιοτικά καλλιτεχνικά δρώμενα»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έλαβε χώρα την Παρασκευή 9  Ιουλίου 2021 στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) μοναδική συναυλία από την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι: Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Βελισσάριος, Σαββέρια Μαργιολά.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία ενώ εξήρε το έργο του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη επισημαίνοντας την καθοριστική πορεία του στη σύγχρονη πολιτιστική και μουσική ιστορία της πατρίδας μας. Τέλος συνεχάρη ονομαστικά τους τραγουδιστές και μουσικούς ενώ ενημέρωσε και προσκάλεσε το κοινό στις παραστάσεις που ακολουθούν.

Στην παράσταση εκτός από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ & υπεύθυνο του Φεστιβάλ Νίκο Πέππα και τη σύζυγο του Δημάρχου Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά, καθώς και φορείς & παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, συνεχίζεται στο Αίθριο Θέατρο, Λ. Κηφισίας 219,
το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 | 21:00, με τους ΠΥΞ ΛΑΞ «Τι είναι αυτό που μας ενώνει»

και

την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021| 21:00  με τη Μουσική Παράσταση του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.

 

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ