Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στις 30 Μαϊου 1998 όταν ο νεαρός τότε τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος εμφανιζόταν στο ΟΑΚΑ και στη φιέστα τίτλου του Παναθηναϊκού!

Ο Τριαντάφυλλος έχει πάρει πολύ χρόνο σε δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή του στο Survivor. Το 1998 ήταν ένας νεαρός τραγουδιστής και μάλιστα πολλά υποσχόμενος. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα» που είχε ξεπεράσει τα 48 χιλιάδες αντίτυπα και είχε γίνει χρυσός.

Ήταν τα πρώτα του χρόνια στην Αθήνα όπου είχε έρθει από τη γενέτειρά του, τη Ρόδο. Κατόπιν παρότρυνσης του συνθέτη και στιχουργού, Θοδωρή Μακρίδη ο οποίος τον είχε ξεχωρίσει σε μουσική σκηνή στην Ρόδο.

Το 1998, ο Παναθηναϊκός επέστρεφε στο θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπάσκετ μετά από 14 χρόνια. Στις 30 Μαϊου του χρόνου εκείνου οι «πράσινοι» διοργάνωσαν τη φιέστα μετά την επικράτηση στον τελικό με 3-2 επί του ΠΑΟΚ. Ο Τριαντάφυλλος, που δήλωνε από τότε φίλος του Παναθηναϊκού, ήταν παρών.

Παρουσιαστής στη διοργάνωση ήταν ο (επίσης Παναθηναϊκός) Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Γιάννης Βογιατζής τραγούδησε live τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Επίσης εμφανίστηκαν ο Χρήστος Αντωνιάδης και η Σοφία Αρβανίτη πριν τελικά βγει στο παρκέ ο Τριαντάφυλλος. Πάντως είναι αλήθεια ότι δεν ήταν τόσο… δημοφιλής καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν το… κυρίως πιάτο.

Δηλαδή τον αγώνα ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες του Παναθηναϊκού, του 1984 και του 1998. Κι ακολούθως έγινε η απονομή ενώ στο video wall εμφανίζονταν δηλώσεις επώνυμων φίλων της ομάδας.

Μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη φιέστα αλλά με μια… άτυχη στιγμή.  Μετά το 27’40’’ που βγαίνει ο Τριαντάφυλλος, κόβεται η σκηνή και πάει αμέσως στην απονομή.

Επίσης μπορείτε να ακούσετε την τότε μεγάλη επιτυχία του Τριαντάφυλλου («Βλέπω Κάτι Όνειρα»)