Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΥγείαΤο πρώτο κατάστημα για το σακχαρώδη διαβήτη ανοίγει στην Αθήνα

Το πρώτο κατάστημα για το σακχαρώδη διαβήτη ανοίγει στην Αθήνα



Της Ανθής Αγγελοπούλου

BIOAXIS Healthcare & Medtronic Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση του διαβήτη

Μια σημαντική συνεργασία με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και την παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς ανακοίνωσαν η BIOAXIS Healthcare SEE A.E. και η Medtronic Hellas S.A.. Συγκεκριμένα, η BIOAXIS δημιουργεί ένα διευρυμένο δίκτυο ενημέρωσης, εξυπηρέτησης και πώλησης προϊόντων τεχνολογίας για τον Διαβήτη με το πρώτο κατάστημα στην Λεωφ. Κηφισίας 265 στην Κηφισιά, το οποίο θα αποτελέσει ένα από τα κέντρα Διαβήτη, όπου θα διοργανώνονται ανοιχτές ημερίδες και συζητήσεις για επίκαιρα ιατρικά θέματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τις νέες τεχνολογίες, αλλά και να εκπαιδευτούν στη χρήση της Αντλίας Ινσουλίνης MiniMed™ 640G και MiniMed™ 780G της Medtronic, καθώς και άλλων προϊόντων που βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Επιπλέον, θα λειτουργεί καθημερινά Τηλεφωνική Γραμμή για τον Διαβήτη στο 210 8199499, μέσω της οποίας επαγγελματίες υγείας και ασθενείς μπορούν να εξυπηρετούνται και να ενημερώνονται σχετικά με τις αντλίες ινσουλίνης  MiniMed™ 640G & MiniMed™ 780G, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να προγραμματίσουν δωρεάν ιδιωτική ενημέρωση για  τη χρήση τους, είτε στον χώρο τους (σπίτι ή ιατρείο), είτε στο κέντρο BIOAXIS Homecare στην Κηφισιά.

1 εκατομμύριο Έλληνες πάσχουν από διαβήτη

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης λαμβάνει μεγάλες επιδημιολογικές διαστάσεις, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα. Σε παγκόσμιο επίπεδο 415 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο, ενώ μέχρι το 2040 ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τα 642 εκατομμύρια. Σήμερα στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι περίπου 1.000.000  Έλληνες πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, ενώ κάθε χρόνο προστίθενται 35.000 – 40.000 νέα περιστατικά, εκ των οποίων 500 αφορούν σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ