Δευτέρα, 6 Μαΐου,2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι προσφέρουν οι εταιριες κινητής δωρεάν στους πελάτες #DigitalSolidarityGR

Τι προσφέρουν οι εταιριες κινητής δωρεάν στους πελάτες #DigitalSolidarityGR



Προκειμένου να στηρίξουν οι εταιρίες κινητής τα μέτρα της πολιτείας και με βάση την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR για να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους προσφέρουν κάποιες δωρεάν υπηρεσίες. Σας τα παρουσιάζουμε συγκεντρωτικά σε ένα άρθρο

Α. Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής
Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής – ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από αύριο Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.

B. Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία
Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η COSMOTE παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.

Γ. COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY
Η COSMOTE TV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου. Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Η COSMOTE συνιστά στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My COSMOTE & WHAT’S UP

η WIND προσφέρει δωρεάν για 30 ημέρες:

στους ιδιώτες συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής1 

  • 15 GB
  • 1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία

στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις

  • 15 GB
  • 1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία
  • Την υπηρεσία WIND One Pro Voice conferencing μέσω της οποίας με έναν τηλεφωνικό αριθμό κι έναν κωδικό μπορεί εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιηθεί φωνητική διάσκεψη με έως και 30 συμμετέχοντες

Επιπλέον όλοι οι συνδρομητές WIND θα έχουν δωρεάν πρόσβαση από το κινητό τους στην πύλη συναλλαγών gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου όπως ανακοινώθηκε θα ξεκινήσει νωρίτερα την λειτουργία της, την επόμενη εβδομάδα, σε δοκιμαστική έκδοση.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία συμβάλει στην πρωτοβουλία #μένουμεσπίτι ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις και να περιοριστεί η εξάπλωση του COVID_19.  Η WIND υποστηρίζει έμπρακτα την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση, την εργασία, την καθημερινή δραστηριότητα και την επικοινωνία από το σπίτι.

Οι συνδρομητές WIND που βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία θα έχουν αυτόματα διαθέσιμα 1500’ από τις δύο χώρες προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ καθώς και 1500 MB από την Κυριακή 22/3 και για 30 ημέρες.

Το δωρεάν πακέτο 15GB, θα είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση από την Παρασκευή 20/3 έως και τις 31/3 με ισχύ 30 ημερών, μέσα από τις εφαρμογές myWINDApp (ή από το site wind.gr), myQ App, myF2G App ενώ η υπηρεσία WIND ΟΝΕ Pro Voice conferencingενεργοποιείται μέσω της φόρμας http://bit.ly/WIND_form.

Μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές myWIND, myF2G, myQ, οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, εύκολα και γρήγορα από το σπίτι. Οι συνδρομητές μπορούν για όλα τα σταθερά & κινητά της οικογένειας ή της επιχείρησής τους:

• να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεών τους

• να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά τους

• να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και

• να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

Δεν χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή για να είμαστε μαζί. Για να είμαστε συνέχεια με αυτούς που αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή για να είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται, σε ό,τι μας ενδιαφέρει, μας μαθαίνει, μας διασκεδάζει.
Είμαστε πάντα σε επαφή, χωρίς να χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή.
#μένουμεσπίτι #είμαστεμαζί 

1.Η προσφορά ισχύει για όλους τους πελάτες καρτοκινητής που έχουν πραγματοποιήσει έστω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τους τελευταίους 3 μήνες.

Η Vodafone Ελλάδας δίνει το μήνυμα της ψηφιακής αλληλεγγύης με πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση, την εργασία, την καθημερινή δραστηριότητα και την επικοινωνία από το σπίτι. Οι πρωτοβουλίες αυτές ενισχύουν το πρόγραμμα #DigitalSolidarityGR που έχει ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναγνωρίζει τις αυξημένες ανάγκες για αδιάλειπτη επικοινωνία, εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία, αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία την ώρα που όλοι οι πολίτες «μένουν σπίτι» και προσφέρει από τις 20 Μαρτίου τα εξής:

στους ιδιώτες:

  • 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών
  • 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost

στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις:

  • 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών
  • 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost

το πρόγραμμα Vodafone Smart Working με δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ακόμα και όταν όλα τα στελέχη πρέπει να εργαστούν από το σπίτι. Η προσφορά αφορά νέες συνδέσεις Office Everywhere που περιλαμβάνει:

Vodafone Mobile Broadband 5GB – για ευελιξία στη συνδεσιμότητα όπου κι αν βρίσκονται

Office365 Premium με τη σουίτα εργαλείων του Office και το Microsoft Teams για συνεργασία από απόσταση και ομαδική τηλεδιάσκεψη

Vodafone Secure Device Management – για να ενισχυθεί η ασφάλεια στην εργασία από απόσταση

στην οικογένεια και τα παιδιά:

  • δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου του Vodafone TV στο σύνολο του παιδικού περιεχομένου της υπηρεσίας για τους επόμενους τρεις μήνες
  • αποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy. Περισσότερες πληροφορίες στο Vodafone.gr/brainy
  • δωρεάν STEM μαθήματα και δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIY δραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.generationnext.vodafone.gr του Ιδρύματος Vodafone.

Όλες οι προσφορές χρόνου ομιλίας ενεργοποιούνται αυτόματα και για έναν μήνα.

Οι εκπτώσεις σε πακέτα δεδομένων Giga Boost ενεργοποιούνται μέσω του Vodafone.gr και της εφαρμογής My Vodafone App για 3 μήνες για νέες ενεργοποιήσεις από 20 Μαρτίου μέχρι 20 Απρίλιου.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς Vodafone Smart Working γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τo Vodafone.gr από σήμερα και έως τις 30 Απριλίου.

Επιπλέον, η εταιρία υποστηρίζει τους συνδρομητές της μέσα από ψηφιακά εργαλεία ώστε να μπορούν να εκτελούν συναλλαγές, χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημα, τώρα που περιορίζουν τις μετακινήσεις τους.

Μέσω της εφαρμογής My Vodafone App: Διαχείριση λογαριασμού (αναζήτηση PUK, διαχείριση premium SMS, κλπ.), ανανέωση χρόνου ομιλίας, αγορά έξτρα πακέτων, κλπ.

Μέσω Live Chat στο Vodafone.gr ή στην εφαρμογή My Vodafone: Εξυπηρέτηση και επίλυση θεμάτων

Μέσω της Ομάδας Ready στα social media: Χρηστικά video στο Vodafone Greece youtube για χρήσιμα tips, όπως π.χ. ρύθμιση συσκευών για λήψη μηνυμάτων 112 ή εγκατάσταση εξοπλισμού.

Μέσω Vodafone.gr και Virtual
Shop για online αγορές Μέσω της σελίδας #συνεχίζουμε_σπίτι για online εξυπηρέτηση σε κινητό και σταθερό στο https://www.vodafone.gr/sinexizoume-spiti-digital-journeys/

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία είναι σημαντικό να δοθεί ένα μήνυμα υπευθυνότητας και αλληλεγγύης. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και συνδεόμαστε για το δύσκολο παρόν και για το καλύτερο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα vodafone.gr/sinexizoume-spiti/

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ