Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο που αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ δεν έπαιξε στο φιλικό της Αλ Χιλάλ. 

Η Αλ Χιλάλ αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας την Ιλιρίγια Λιουμπλιάνας, με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο να μένει εκτός της αναμέτρησης, χωρίς να πάρει κανένα λεπτό συμμετοχής.

Όπως σας ενημέρωσε το Sportime, στην Τούμπα όλα δείχνουν πως ο Τζιοβίνκο έρχεται και η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να ενυσχίσει ακόμα περισσότερο τα δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία που τονίζουν πως βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο. Μάλιστα, τονίζουν πως είναι θέμα χρόνου οι δύο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει κάτοικο Τούμπας τον 34χρονο Ιταλό, καθώς έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και υπάρχει αισιοδοξία πως από στιγμή σε στιγμή η Αλ Χιλάλ θα τον αποδεσμεύσει.

Οι Ιταλοί μιλούν για οριστικό deal με τον Δικέφαλο, καθώς έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει από τη γειτονική χώρα.

Το seriebnews.com αναφέρει χαρακτηριστικά πως το θέμα έχει τελειώσει και ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην πατρίδα του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, η Αλ Χιλάλ φαίνεται ότι κλείνει άμεσα και τον αντικαταστάτη του. Ο εκλεκτός των Αράβων είναι ο Βραζιλιάνος παίκτης της Γουέστ Μπρομ, Ματέους Περέιρα για τον οποίο κατέθεσαν πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ!