Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΤα νέα κρούσματα κορωνοϊού οδηγούν σε αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με το...

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού οδηγούν σε αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με το Περιστέρι



Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη (10/02) προημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι, λόγω των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στους «πράσινους».

Σε νέο έλεγχο που υποβλήθηκαν οι παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό βρέθηκαν νέα κρούσματα ανεβάζοντας τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Οι «πράσινοι» θα υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ έτσι ώστε να γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των νέων κρουσμάτων.

Το βράδυ του Σαββάτου (6/02) τα επιβεβαιωμένα στο «τριφύλλι» ήταν τέσσερα, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα μπάσκετ της 14ης ημέρας της Α1 με τον ΠΑΟΚ (7/02) στην Θεσσαλονίκη.

Αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα των επαναληπτικών ελέγχων κι ανάλογα θα αποφασιστεί εάν θα διεξαχθεί ο προημιτελικός Κυπέλλου της Τετάρτης με το Περιστέρι, κάτι που με τα ισχύοντα δεδομένα φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο.

Σε ό,τι αφορά στα άλλα τρία παιχνίδια του θεσμού (Κολοσσός – Προμηθέας, Λαύριο – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ), θα διεξαχθούν κανονικά. Από την στιγμή όμως που θα εκκρεμεί μια αναμέτρηση για την προημιτελική φάση, ο θεσμός θα ολοκληρωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κι όχι τις προσεχείς ημέρες, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να συμβεί.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ