Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΕπικαιρότηταΣχετικά με το άρθρο για το Αμ. Φλέμιγκ και την απάντηση των...

Σχετικά με το άρθρο για το Αμ. Φλέμιγκ και την απάντηση των εργαζομένων



Με μεγάλη λύπη μας διαβάσαμε την ανακοίνωση που έκανε το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου και αφορά διάψευση όσων είπαμε και μάλιστα αυθημερόν της δημοσίευσής μας. Η λύπη καταρχήν, προέρχεται ότι ουδέποτε προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου να τοποθετηθούν, ή έστω να μας κοινοποιήσουν μια ανακοίνωση στην οποία γίνετε και ξεκάθαρη αναφορά στην σελίδα μας αλλά αφήνουν και υπονοούμενα σχετικά με σκοπιμότητες που εξυπηρετούμε. Εάν οι κύριοι συντάκτες της επιστολής αναφέρονται και στους αναγνώστες μας θα έπρεπε να μας κοινοποιήσουν την επιστολή και να δημοσιευθεί. Η αποστολή σε άλλα μέσα και χαρακτηρισμούς περί ανωνυμίας κτλ μάλλον έχουν να κάνουν με άλλα θέματα και όχι με την αλήθεια που ισχυρίζονται ότι εμείς παραποιούμαι. Στο δια ταύτα όπως αναφέραμε στο άρθρο είπαμε σύμφωνα με πληροφορίες και όχι κατόπιν ρεπορτάζ όπως ισχυρίζονται. Άλλωστε και οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν την πρόθεση της διοίκησης του νοσοκομείου εφόσον ο διοικητής (όπως αναφέρουν) θα τους ξαναδεί το 2021.
Η σελίδα μας είναι στο πλευρό οποιουδήποτε μας αποστέλλει κάτι προς δημοσίευση, δεν εξυπηρετούμε καμία σκοπιμότητα και δεν μας ελέγχει κανένας μηχανισμός. Απλά ίσως κάποιες φορές όσα αναφέρουμε να ενοχλούν κάποιους, κάτι το οποίο έχει να κάνει ότι λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Κάνοντας μια σχετική αναζήτηση βρίσκεις και άλλα αρθρα σχετικά όπως αντιγράφουμε εδω:

– Η τρίτη φάση του έκτακτου σχεδίου προβλέπει ότι απομονωμένα κτίρια που σήμερα δεν χρησιμοποιούνται από τα βασικά νοσοκομεία, να γίνουν Μονάδες νοσηλείας ειδικών λοιμώξεων και μεταδοτικών νοσημάτων. Τέτοια κτίρια έχουν ήδη χαρτογραφηθεί από τα στελέχη του υπουργείου Υγείας και μεταξύ άλλων διαθέτει το Αμαλία Φλέμινγκ αλλά και το Αγία Βαρβάρα, αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές. Ήδη πάντως έχει καταρτισθεί ο ειδικός χάρτης με όλα τα αντίστοιχα κτίρια που υπάρχουν ανά τη χώρα και η χρήση τους είναι υγειονομικού χαρακτήρα.
( https://www.alfavita.gr/koinonia/315132_koronoios-shedia-toy-ypoyrgeioy-ygeias-gia-epitaxi-idiotikon-klinikon )

Οπότε δεν είναι κάτι που “σκεφτήκαμε” εμείς για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ