Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΣτις 29 Απριλίου το δικαστήριο του Μέτζελντερ για παιδική πορνογραφία

Στις 29 Απριλίου το δικαστήριο του Μέτζελντερ για παιδική πορνογραφία



Στις 29 Απριλίου θα ξεκινήσει η δίκη του Κριστόφ Μέτζελντερ, του 40χρονου παλαίμαχου αμυντικού της Εθνικής Γερμανίας και συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Σάλκε και η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Μέτζελντερ κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Υπό έρευνα από το τέλος του 2019 – γράφει το πρακτορείο Dire – ο πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι έστειλε 29 εικόνες παιδικής πορνογραφίας σε έναν γνωστό του μέσω Whatsapp.

Ωστόσο, ο πρώην Γερμανός διεθνής απέρριπτε πάντοτε όλες τις κατηγορίες και μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ο Μέτζελντερ παρακολουθούσε μαθήματα προπονητικής στη γερμανική ομοσπονδία μέχρι να ξεκινήσει έρευνα γι΄ αυτόν.

Σύμφωνα με την Bild, οι εναντίον του κατηγορίες εκπορεύθηκαν από την πρώην σύντροφό του, η οποία έδειξε τουλάχιστον δεκαπέντε φωτογραφίες εγκληματικού περιεχομένου.

Στη Γερμανία ο Μέτζελντερ απεικονιζόταν πάντα ως πρότυπο, επειδή πολλές φορές είχε προωθήσει δημόσια τα δικαιώματα των παιδιών. Να σημειωθεί μάλιστα πως ακριβώς γι΄ αυτόν τον λόγο, το 2017 έλαβε τον Ομοσπονδιακό Σταυρό Αξίας.

Στην καριέρα του, ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί ως επί το πλείστον σε γερμανικούς συλλόγους, φορώντας 47 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, ενώ από το 2007 έως το 2010 αποκόμισε εμπειρία και στο εξωτερικό, παίζοντας στην Ισπανία για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία, όπου έπαιξε για τη Σάλκε.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ