Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΣτηρίζουμε 600 οικογένειες ενόψει του Πάσχα - Δήμος Αμαρουσίου

Στηρίζουμε 600 οικογένειες ενόψει του Πάσχα – Δήμος Αμαρουσίου



Θ. Αμπατζόγλου: «365 ημέρες το χρόνο δίπλα στους Μαρουσιώτες που έχουν ανάγκη»

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναδεικνύει την ισχυρή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης των κοινωνικών δομών του Δήμου, ενόψει των ημερών του Πάσχα, η οποία όμως όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αναπτύσσεται 365 ημέρες το χρόνο.

Ο Δήμαρχος επισκεπτόμενος το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, προκειμένου να διαπιστώσει την επάρκεια αγαθών, είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και με την  Πρόεδρο Δήμητρα Τσουκλίδου και μέλη του Δ.Σ.  και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η προσφορά του Συλλόγου σε προϊόντα και δώρα για τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας μεγάλες ποσότητες τροφίμων (συσκευασμένων, νωπών κρεάτων και αλιευμάτων) ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών και δωροεπιταγών, έχουν διατεθεί προς τους ευπαθείς Μαρουσιώτες ως αποτέλεσμα προσφοράς Συλλόγων του Αμαρουσίου (όπως Αμαρουσίου, Σωρού κ Λάκκας Κόττου, Πελοποννησίων κ.α.), Φορέων (όπως τοπικής οργάνωσης ΝΔ κ.α.), Εταιριών (όπως AVIN, Σκλαβενίτης, Bread Factory, Ασβεστόλακος – Ιωαννίδης, Ελιά – Δημολίκας, ΙΚΤΕΟ, Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου κ.α.) και δεκάδων ιδιωτών.

 

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου αναφέρει

«Στεκόμαστε, όλο το χρόνο δίπλα στους Μαρουσιώτες που έχουν ανάγκη. Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ιδιαιτέρως για τις ημέρες του Πάσχα, προσφέρουμε στήριξη σε 600 περίπου οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Αυτές οι οικογένειες θα λάβουν είτε ενίσχυση μέσω δωροεπιταγής, είτε προϊόντα.Είμαστε εδώ όλοι μαζί, μία μεγάλη αγκαλιά για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Χρόνια Πολλά και  Καλή Ανάσταση σε όλους».

Κατά τις επισκέψεις του Δημάρχου στα σημεία των κοινωνικών δράσεων του Δήμου παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντιπρόεδροι του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Αικατερίνη Ιωάννου και Κων/νος Αντωνόπουλος και οι  Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Ελένη Λέκκα.

 

 

 


 

Μήνυμα του κ. Θ. Αμπατζόγλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://fb.watch/5acIuDzO6Y/

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -