Πέμπτη, 25 Απριλίου,2024
ΑρχικήΤηλεόρασηΣτέφανος Πιτσίνιαγκας: Όσα δεν γνωρίζετε για τον μεγάλο νικητή του House of...

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Όσα δεν γνωρίζετε για τον μεγάλο νικητή του House of Fame



Το House of Fame ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/5) και νικητής της μουσικής ακαδημίας αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Sportime o Στέφανος Πιτσίνιαγκας ήταν ο μεγάλος νικητής του House of Fame του  ΣΚΑΪ το οποίο ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ (28/5).

Θυμίζουμε ότι η η βραδιά άρχισε δυναμικά  με τον… σεισμό που προκάλεσε η Ελένη Φουρέιρα σε ένα μοναδικό act, γεμάτο με μερικές από τις no1 επιτυχίες της και τη μοναδική σκηνική παρουσία της «μάγεψε» για άλλη μία φορά το κοινό.

Ύστερα από 12 ζωντανές εμφανίσεις των παικτών οι οποίες περνούσαν από το «κόσκινο» της κριτικής επιτροπής αποτελούμενης από τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό το οποίο είχε την τελευταία κουβέντα στον τελικό, μέσω ψηφοφορίας.

Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Σπετσιώτης, Βένια Καραγιαννίδου, Άρης Βανταράκης και Γιάννης Αρβανιτίδης ήταν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς.

Έτσι λοιπόν μετά από μια απίστευτη βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι αλλά και συναισθηματική φόρτιση στη μουσική ακαδημία House of Fame του ΣΚΑΪ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν γνωρίζουμε και πάρα πολλά για εκείνον.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας λοιπόν, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo και είναι 22 ετών. Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια.

Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club.

Ο Στέφανος λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης.

Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο… Γι’ αυτό και δεν άργησε να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό και μερικές φορές ρομαντικό ανάμεσα σε εκείνον και τη Mαριάννα η οποία όμως αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό, κάνοντας τον Στέφανο να λυγίσει. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να συνεχίσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και να τα καταφέρει.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ