Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΣε Τρίπολη και Ριζούπολη τα φώτα

Σε Τρίπολη και Ριζούπολη τα φώτα



Η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα ανοίγει σήμερα με δύο αναμετρήσεις, που θα φιλοξενηθούν στη Ριζούπολη και το «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης.

Στην πρώτη (χρονικά) εξ αυτών (17:15) ο Απόλλωνας Σμύρνης θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καμάρας» τον ΟΦΗ, με τους δύο αντίπαλους (και ειδικά τους Κρήτες) μόνο σίγουροι να μην αισθάνονται, βαθμολογικά.

Εν μέσω της βαθμολογικής τους υποχώρησης, το μεταξύ τους παιχνίδι έρχεται να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον από τους δύο να «ανασάνει» και ιδιαιτέρως τον ΟΦΗ, που βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση.

Οι δύο συνεχείς ήττες, από τη Λαμία εντός έδρας και τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, απομάκρυναν από το στρατόπεδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» την ικανοποίηση για την ισοπαλία στην Τούμπα και τη νίκη με τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, έχοντας να πάρει βαθμό από τις 10 Ιανουαρίου έγινε βαθμολογικός στόχος των ομάδων που τον ακολουθούν. .

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει χάσει τα επτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, και δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία, μετά από αυτή επί της Λαμίας και με 14 ήττες είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες στο πρωτάθλημα.

Στην Τρίπολη (19:30) ο Αστέρας περιμένει τον ΠΑΟΚ και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά θέση στην πρώτη εξάδα, κάτι που θα γίνει και αν δεν νικήσει ο Βόλος τη Δευτέρα τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, οι Αρκάδες θέλουν να ισοφαρίσουν το αήττητο ρεκόρ τους στην κατηγορία, που είναι 9 παιχνίδια. Ο Αστέρας είναι αήττητος στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου. 

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει για πρώτη φορά δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις αρχές Δεκεμβρίου. Παράλληλα από τότε είχε και να κρατήσει το «μηδέν» σε δύο διαδοχικά παιχνίδια. Έτσι, ο «Δικέφαλος» έμεινε μόνος δεύτερος και θέλει να παραμείνει.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -