Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΡήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ ζητά ο Ραϊόλα στο νέο συμβόλαιο του...

Ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ ζητά ο Ραϊόλα στο νέο συμβόλαιο του Ντοναρούμα



Ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν επιθυμεί να μπει ο εκπρόσωπος του Ιταλού διεθνούς πορτιέρε, Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο γνωστός ατζέντης βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους «ροσονέρι» για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του συλλόγου με τον 21χρονο γκολκίπερ, χωρίς προς το παρόν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Το τρέχον συμβόλαιο του νεαρού τελειώνει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, απ΄ ότι φαίνεται δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο «Σαν Σίρο». 

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η διοίκηση προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με ετήσιες απολαβές ύψους 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο Ραϊόλα ζητά διετές συμβόλαιο έτσι ώστε να μπορέσει να διαπραγματευτεί ξανά και νέα συμφωνία το 2022.

Όπως αναφέρει μάλιστα, η Gazzetta dello Sport, το χρονικό σκέλος δεν αποτελεί το μοναδικό «αγκάθι» για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρώ, καθώς ο μάνατζερ του Ντοναρούμα ζητά να μπει στο νέο συμβόλαιο ρήτρα ύψους 40 εκατ, ούτως ώστε ο παίκτης να μπορέσει ν΄ αποχωρήσει από το Μιλάνο εφόσον βρεθεί ομάδα που θα καταβάλλει το ανωτέρω ποσό!

Ο Ντοναρούμα είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 το πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μίλαν, για πέντε χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ