Πέμπτη, 18 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικά«Προδόθηκε» από λάθη και αστοχία ο Παναθηναϊκός

«Προδόθηκε» από λάθη και αστοχία ο Παναθηναϊκός



Ο ελιπέστατος Παναθηναϊκός (Νέντοβιτς, Παπαπέτρου) «κοίταξε στα μάτια» την Μπάγερν Μονάχου, αλλά στα κρίσιμα σημεία της τελευταίας περιόδου, τα λάθη και η αστοχία σε ένα ακόμη ματς στοίχισαν στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 76-71 από το συγκρότημσ του Αντρέα Τρινκέρι, που βελτίωσε το ρεκόρ του σε 18-10 κι εδραιώθηκε στην τετράδα, σε αντίθεση με την ελληνική ομάδα που γνώρισε την 17η ήττα της σε 26 ματς. 

Η μετα-κορωνοϊό εποχή για το «τριφύλλι» έφερε την τρίτη συνεχόμενη ήττα. Όπως συνέβη και στις προηγούμενες ο Παναθηναϊκός πάλεψε και στην Audi Dome, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για το «διπλό».

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν βρήκε αντίδοτο για να σταματήσει τον Γουέιν Μπάλντουϊν που έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά με 27 πόντους, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Το τριφύλλι προηγήθηκε ακόμη και με +11 στο 17ο λεπτό, σταδιακά όμως η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο (κυρίως στην περιφέρεια) εξελίχθηκε σε ανυπέρβλητο εμπόδιο, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να «ροκανίσουν» σιγά-σιγά τη διαφορά και στην τελευταία περίδο να «πατήσουν γκάζι» και να φτάσουν στη νίκη που τους διατήρησε στην πρώτη τετράδα.

Κορυφαίος των ηττημένων σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους, ενώ ο Παπαγιάννης σταμάτησε στους 10.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (11/3, 21:00), ενώ η Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπασκόνια (12/3, 20:00).

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ