Παρασκευή, 3 Μαΐου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΠολιτιστικών εκδηλώσεων συνέχεια και το μήνα Σεπτέμβριο από το Δήμο Αμαρουσίου -...

Πολιτιστικών εκδηλώσεων συνέχεια και το μήνα Σεπτέμβριο από το Δήμο Αμαρουσίου – Κινηματογραφικές βραδιές, Σπάθάρεια 2023, Μουσική Βραδιά – Δήμος Αμαρουσίου



 

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου και το μήνα Σεπτέμβριο με Κινηματογραφικές Βραδιές, με το 24ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2023» και με Μουσική Βραδιά, υπό τη διοργάνωση της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού, ώστε μικροί και μεγάλοι με είσοδο ελεύθερη να έχουν την ευκαιρία να  απολαύσουν στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης μετά τις θερινές διακοπές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη μας προσκαλούν όλους να απολαύσουμε μαζί τα υπέροχα βράδια του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Οι όμορφες και φροντισμένες πλατείες της πόλης μας παίρνουν ζωή και γίνονται χώρος συνάντησης, κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας το φετινό Σεπτέμβριο με σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε συνέχεια των ποιοτικών εκδηλώσεων που εκτυλίχθηκαν τους πρώτους θερινούς μήνες. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε  και να ψυχαγωγηθούμε  τα όμορφα βράδια του Σεπτεμβρίου.»              

Ειδικότερα, θα προβληθούν οι ταινίες:

-Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα: 20:00, πλατεία Αγίας Λαύρας
Παιδική κινηματογραφική ταινία «Παράξενος κόσμος»

-Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου,ώρα:20:00,πλατεία Αγίας Λαύρας
Παιδική κινηματογραφική ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ»

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ώρα:20:00, Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών Παιδική κινηματογραφική ταινία Soul

Επίσης, από τη Δευτέρα 4 – Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00, στο Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» θα εξελιχθούν 6 παραστάσεις στο 24ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2023», με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης στον κόσμο του λαϊκού παραμυθιού», για τους φίλους του αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων. 

Στη Μουσική Βραδιά, η «Φαμίλια Γαλάνη», την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα:20:30, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου θα μας διασκεδάσει με ρεμπέτικα, νησιώτικα παραδοσιακά και παλιά λαϊκά τραγούδια, με τη συνοδεία κρασιού και εδεσμάτων.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ