Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικά«Πολεμικό» μήνυμα Ντελφ για το υποχρεωτικό του εμβολιασμού

«Πολεμικό» μήνυμα Ντελφ για το υποχρεωτικό του εμβολιασμού



Ο Φαμπιάν Ντελφ δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί κατά της Covid-19 και το έκανε γνωστό, με ένα μήνυμα που είναι ήδη αμφιλεγόμενο στην Αγγλία.

Την Τετάρτη (28/7) ο μέσος της Έβερτον δημοσίευσε, σε μια ιστορία του στο Instagram, ένα μήνυμα που δημοσιεύθηκε από αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στην ολιστική ιατρική:

«Θεωρείται τώρα ως “θεωρία συνωμοσίας” το γεγονός της σκέψης ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ικανό να εκπληρώσει το καθήκον για το οποίο σχεδιάστηκε», αναφέρεται.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η βρετανική κυβέρνηση θα ήθελε να εμβολιαστούν όλοι οι παίκτες και τα μέλη του προσωπικού των αγγλικών πρωταθλημάτων έως τον Οκτώβριο, αλλά κάποιοι παίκτες δεν ενθουσιάζονται στην ιδέα. 

Ο Ντελφ έπρεπε να εγκαταλείψει το ταξίδι της Έβερτον στο Ορλάντο για το Florida Cup, τουρνουά που χρησιμεύει ως προετοιμασία για τους «Τόφις» επειδή θεωρείται περίπτωση επαφής και ως εκ τούτου φαίνεται να είναι ένας από τους «απρόθυμους» για το εμβόλιο.

Κατά την Daily Mail, αυτή η απροθυμία γίνεται αισθητή ακόμη περισσότερο στους νέους ποδοσφαιριστές, πέριξ των 20, που αισθάνονται ότι κινδυνεύουν λιγότερο από τον κορωνοϊό.

Απροθυμία που θέτει αμφιβολίες στις αρχές του αγγλικού ποδοσφαίρου ως προς το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ