Σάββατο, 27 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαρακαταθήκη σωτηρίας στους «Ζωσιμάδες» για τον Παναιτωλικό

Παρακαταθήκη σωτηρίας στους «Ζωσιμάδες» για τον Παναιτωλικό



Νίκη από… χρυσό πήρε ο Παναιτωλικός στους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με 1-0 του γηπεδούχου ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.

Μια νίκη που ίσως στο τέλος της διαδικασίας σημάνει μια θέση στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου για την ομάδα του Αγρινίου, που έφτασε στην επικράτηση πιο εύκολα απ΄ όσο δεικνύει το τελικό σκορ.

Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, στα όρια του σκληρού και είχε συχνές διακοπές λόγω της τραχύτητάς του, κρίθηκε δε από το τέρμα του Μπαρμπόσα στο 20ό λεπτό, που έδωσε στο συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα τη δεύτερη συνεχή νίκη στα πλέι άουτ.

Ο Παναιτωλικός ξέφυγε από την τελευταία θέση, όπου ισοβαθμούσε με την ΑΕΛ, κι άφησε εκεί τους «βυσσινί», που αντιμετωπίζουν στο «Αλκαζάρ» αργότερα τον ΟΦΗ, από τον οποίο τους χωρίζει ένας βαθμός.

Επίσης, η σημερινή ήταν μόλις η πρώτη φετινή νίκη των Στερεοελλαδιτών μακριά από το Αγρίνιο, καθώς μέχρι τώρα μετρούσαν εννέα ήττες κι έξι ισοπαλίες.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε χωρίς νίκη στα πλέι άουτ για τέτατο συνεχή αγώνα, καθηλωμένη ούσα στους 35 βαθμούς, αλλά χωρίς να κινδυνεύει.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ