Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαραδόθηκε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Παραδόθηκε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, παραδόθηκε αμαχητί απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και έχασε με 77-97, επιστρέφοντας στις ήττες και βλέποντας το ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα να διαμορφώνεται σε 3-10. 

Από την πλευρά τους, οι Μοσχοβίτες σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη στη διοργάνωση και συνολικά όγδοη συνολικά, παραμένοντας στα υψηλά της κατάταξης.

Αυτή τη φορά η άμυνα ζώνης του Παναθηναϊκού δεν λειτούργησε, όπως είχε συμβεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ με 7/25 τρίποντα οι «πράσινοι» δεν είχαν καμία τύχη στη Megasport Arena, χάνοντας από την πρώτη περίοδο την επαφή στο σκορ.

Βίοι αντίθετοι, οι Ρώσοι μέτρησαν 50% στα σουτ πίσω από τα 6,75μ. (14/28 τρίποντα), ενώ είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Αλεξέι Σβεντ, που έφτασε στο νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 13 ασίστ.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά στο 3΄ (6-3), αλλά από τη στιγμή που ο Σβεντ «πήρε μπροστά» η ΤΣΚΚΑ προηγήθηκε 31-22 στο 10΄ και 53-38 στο ημίχρονο.

Με εξαίρεση ένα δίλεπτο ξέσπασμα του Νέντοβιτς, που μείωσε σε 66-49 στο 27΄, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του, βλέποντας την ΤΣΣΚΑ να κλείνει την τρίτη περίοδο στο +21 (75-54).

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου να αμυνθούν καλύτερα, μείωσαν σε 63-79 στο 34΄, αλλά ο Μιλουτίνοφ στη ρακέτα και ο Σβεντ στην περιφέρεια δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους σκέψεις επιστροφής.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ