Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΠαπασταθόπουλος: Έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης

Παπασταθόπουλος: Έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης



Ο Ολυμπιακός δεν έχει εύκολο έργο απέναντι στην Άρσεναλ, στη φάση των «16» του Europa League, αλλά διαθέτει σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης.

Ο λόγος αποκτά μεγαλύτερη σημασία όταν αυτό το καταθέτει ένας παίκτης που γνωρίζει καλύτερα απ΄ τον καθένα την αγγλική ομάδα, της οποίας υπήρξε αρχηγός και μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος στις δηλώσεις του στην κάμερα του OLYMPIACOS TV υπογράμμισε ότι για να έχουν τύχη οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δουν ξεχωριστά κάθε ένα από τα παιχνίδια.

«Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, γιατί μέχρι πριν ένα – ενάμιση μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια ώστε να έχουμε αρκετές πιθανότητες να επαναληφθεί το περσινό», δήλωσε ο Παπασταθόπουλος για την κλήρωση.

Όσο για τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με την περυσινή ομάδα; «Δεν έχει πάρα πολύ μεγάλες, γιατί είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω-κάτω είναι η ίδια ομάδα με 2-3 προσθήκες. Είναι πολλά σημεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Αλλά έχει και σημεία που μπορούμε να τους χτυπήσουμε και να τους κάνουμε ζημιά».

Για τα σημεία που πρέπει να εστιάσει ο Ολυμπιακός, ο Παπασταθόπουλος είπε: «Στο ότι το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Δηλαδή ότι θα πρέπει να τα δει ως δύο ξεχωριστά ματς. Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει στο νου του ήδη την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και με μία καλή μέρα, πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ