Σάββατο, 27 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ πρόεδρος της CEV συναντήθηκε με Αυγενάκη και Καραμπέτσο

Ο πρόεδρος της CEV συναντήθηκε με Αυγενάκη και Καραμπέτσο



 

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (C.E.V.), Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.

Ο Σέρβος αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα κι αμέσως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής και ο εκτελεστικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Έγινε συζήτηση για τους τρόπους στήριξης της Πολιτείας, του υπουργείου Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας προς την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την ανάληψη μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων αναπτυξιακών ηλικιών, το 2023 και το 2024.

Συζητήθηκαν επίσης τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. παρουσίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση για να συνεχίσει με συνέπεια την αποπληρωμή των χρεών που «κληρονόμησε» κι αποτελούν τροχοπέδη σε οποιαδήποτε ανάληψη μεγάλης διοργάνωσης από την Ελλάδα.

 

 

 

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ