Παρασκευή, 26 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ Παναθηναϊκός έκανε του... κεφαλιού του και νίκησε τον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε του… κεφαλιού του και νίκησε τον ΠΑΣ



Με κεφαλιές των Μαουρίσιο και Σάντσες, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League1.

Νίκη-προσπέραση του ΠΑΣ Γιάννινα στη τέταρτη θέση, πήρε απόψε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, επικρατώντας με 2-0. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με δύο κεφαλιές στο 54΄ και το 69΄ έφτασε στους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση, νεύρα, δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία, είχαν μπλοκαριστεί από την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν τη μοναδική μεγάλη φάση: στο 43΄ ο Σάλιακας με απευθείας εκτέλεση φάουλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έβγαλε στο χορτάρι μεγαλύτερη συγκέντρωση και ποιότητα και από έναν εξαιρετικό συνδυασμό στο 54΄ άνοιξε το σκορ.

Στο σημείο εκείνο ο Βιγιαφάνιες βρήκε τον Χουάνκαρ, εκείνος σέντραρε από αριστερά και ο Μαουρίσιο με κεφαλιά νίκησε τον Λοντίγκιν.

Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν να πιέζουν και στο 69΄ μετά από σέντρα του Βιγιαφάνιες, ο Σάντσες πάλι με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και το «τριφύλλι» δεν επέτρεψε καμία επικίνδυνη κατάσταση στον ΠΑΣ, που δεν απείλησε καθόλου.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ