Τρίτη, 16 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΟ Ολυμπιακός κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή ως το τέλος

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή ως το τέλος



Στο μεγάλο κίνητρο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων» εστίασε ο Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από κάθε αγωνιστική, στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα δώσει το μάξιμουμ στο γήπεδο για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ακόμη, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών Σένκεφελντ και Διούδη, ενώ μίλησε για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες».

Οι δηλώσεις του Μπόλονι στη NOVA: 

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό«Οι παίκτες μου ξέρουν πως να παίζουν τέτοιους αγώνες όπως απέναντι στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες κι αυτό είναι ενθαρρυντικό. Οι παίκτες μου έχουν συναίσθηση της σημασίας αυτών των “μονομαχιών” και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το παν για να βγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος«Τα αποτελέσματα του αντιπάλου μας μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια πολιτική και αγωνιστική κατάσταση που του επιτρέπει να μπορεί να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη ζωή πάντα τα πράγματα έτσι είναι. Ο μικρότερος πάντα προσπαθεί να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να διορθώσω και να πω ότι ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρός. Κατανοώ ότι σε σχέση με τον αντίπαλο εμείς είμαστε σε μία δεύτερη γραμμή. Στόχος μας είναι δώσουμε την μάχη και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τα προβλήματα τραυματισμών των Σένκεφελντ – Διούδη«Σχετικά με αυτό θα ήθελα να κάνω μία μικρή διόρθωση. Κατ’ αρχήν όταν μιλάμε για τραυματισμούς και τραυματίες για μυϊκούς τραυματισμούς κι αυτή είναι η δική μου δουλειά. Και χτυπάω ξύλο από τότε που ήρθα εγώ, δεν έχουμε τέτοια. Έχουμε προβλήματα που θα τα ονόμαζα ατυχήματα (…) Όσον αφορά την ερώτηση σας, ο Σένκεφελντ σήμερα προπονήθηκε σωστά, προπονήθηκε καλά. Νομίζω ότι αύριο θα κάνει άλλο ένα βήμα μπρος. Και μετά θα πάρουμε την τελική μας απόφαση».

Για την αναβολή του αγώνα στα Γιάννενα«Αυτό αποτελεί δυσκολία και για την πόλη και για την ίδια την ομάδα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής αρκετοί αγωνιστικοί χώροι στην Ελλάδα είναι δύσκολα αποδεκτοί. Πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να έχουν οι αγωνιστικοί χώροι το επίπεδο και την ποιότητα. Όπως κάνει και ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή ένας αγωνιστικός χώρος που θα ανταποκρίνεται στους αγώνες της Α’ Εθνικής.

Αναφορικά το αν ήταν καλό ή όχι. Είναι σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματίες παίκτες ή τιμωρημένους. Επίσης δεν είχαμε παίκτες που θα κουραστούν επειδή θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ενόψει λοιπόν του ματς με τον Ολυμπιακό, όλα αυτά συντελούν προς το καλύτερο.

Όσον αφορά τα κίνητρα και την τακτική. Κάναμε ένα ταξίδι, χάσαμε προπονήσεις και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Αλλά νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απλοποιούμε τα πράγματα. Τα δεδομένα θέλησαν να αναβληθεί αυτός ο αγώνας. Αποδεχτήκαμε την απόφαση, η οποία θεωρώ ότι είναι λογική».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ