Παρασκευή, 26 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ Κέιν θέλει ραντεβού με τον Λέβι για να φύγει

Ο Κέιν θέλει ραντεβού με τον Λέβι για να φύγει



Συνάντηση με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντανιέλ Λέβι, ζητεί ο διεθνής επιθετικός του συλλόγου Χάρι Κέιν, ενισχύοντας τις ενδείξεις για αποχώρησή του.

«Είναι μια στιγμή στην καριέρα μου, όπου πρέπει να προβληματιστώ και να δω πού βρίσκομαι» δήλωσε ο Κέιν, σε συνέντευξή του στο κανάλι του Γκάρι Νέβιλ στο YouTube. «Τελικά θα εξαρτηθεί από μένα, πώς νιώθω και τι θα είναι το καλύτερο για μένα και την καριέρα μου».

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Κέιν, ο οποίος βρίσκεται στη Τότεναμ από τότε που «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα μέσω της ακαδημίας Νέων, ζήτησε να φύγει από τον σύλλογο, προκειμένου να εκπληρώσει την επιθυμία του να κατακτήσει τρόπαια και να αγωνιστεί στο Champions League.

Ο Κέιν έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου έως το καλοκαίρι του 2024, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί «εμπόδιο» για έναν σύλλογο που θέλει να αποκτήσει τον 27χρονο, ο οποίος αξίζει περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες.

Ερωτηθείς αν βρίσκεται σε σταυροδρόμι στην καριέρα του, ο Κέιν είπε:

«Νομίζω ότι είναι έτσι. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει σίγουρα μια συζήτηση με το σύλλογο. Θέλω να παίζω στις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες στιγμές. Αυτή τη σεζόν παρακολουθώ το Champions League, βλέποντας τις αγγλικές ομάδες εκεί να κάνουν καταπληκτικά πράγματα. Είναι τα παιχνίδια, στα οποία θέλω να συμμετάσχω», είπε ο Κέιν, ο οποίος είναι δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου (220 γκολ), πίσω από τον Τζίμι Γκριβς.

Ο Λέβι ξέρει ότι οι οπαδοί του συλλόγου θα απογοητευτούν πολύ, αν επιτραπεί στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας να φύγει, ωστόσο, ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας είπε ότι είχε πάντα μια καλή σχέση με τον επικεφαλής των «πετεινών».

«Ήταν υπέροχος μαζί μου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Θέλω να πω, με ανταμείβει πάντα με συμβόλαια. Όπως προφανώς όταν υπέγραψα μια συμφωνία 4 ή 5 ετών όταν ήμουν 21, αλλά τα πήγα καλά. Ήταν υπέροχος μαζί μου», είπε ο Κέιν.

Αλλά ο Κέιν είπε ότι ο Λέβι μπορεί να είναι πρόθυμος να εξαργυρώσει το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο του.

«Δεν ξέρω, εννοώ ότι μπορεί να θέλει να με πουλήσει. Μπορεί να το σκέφτεται. Αν μπορούσε να πάρει 100 εκατομμύρια, τότε γιατί όχι; Ξέρετε τι εννοώ; Δεν πρόκειται να τα αξίζω για τα επόμενα 2 ή 3 χρόνια. Ελπίζω να έχουμε μια αρκετά καλή σχέση. Έχω προσφέρει στον σύλλογο, είμαι εκεί 16 χρόνια της ζωής μου. Έτσι, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή, ειλικρινή συζήτηση και να δούμε πού βρισκόμαστε».

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ