Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΟρισμός Αντιδημάρχων για το τρέχον έτος, με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ....

Ορισμός Αντιδημάρχων για το τρέχον έτος, με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου – Δήμος Αμαρουσίου




Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη»

Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι για το τρέχον έτος, καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητές τους. Η θητεία τους αρχίζει από 15/01/2021 και διαρκεί για ένα έτος από την έναρξη ισχύος της. Για την ίδια περίοδο ορίστηκαν επίσης οι Αναπληρωτές Δημάρχου.

Ειδικότερα,

Ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης, ορίζεται Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Διεθνών Σχέσεων & Διμερών Συνεργασιών και επί θεμάτων προετοιμασίας και οργάνωσης για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο κ. Στ. Τσιπουράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δίχως αντιμισθία.

Ο κ. Σπυρίδων Σταθούλης ορίζεται Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας, Νομικών Υποθέσεων, Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού και επί θεμάτων Διαφάνειας.

Η κα Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη ορίζεται Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων. Η κα. Ελ. Καλαντζάκη θα προσφέρει τις υπηρεσίες της δίχως αντιμισθία.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ρώτας ορίζεται Αντιδήμαρχος Δόμησης.

Ο κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης ορίζεται Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και επί θεμάτων του Τμήματος Συνεργείων Δομημένων & Υπαίθριων Χώρων.

Ο κ. Ιωάννης Νικολαράκος ορίζεται Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού και επί θεμάτων λειτουργίας των Μουσείων και λοιπών πολιτιστικών εγκαταστάσεων και της ανάδειξης αυτών.

Η κα Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη ορίζεται Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.

Ο κ. Ευάγγελος Κάββαλος ορίζεται Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και επί θεμάτων Υπαίθριας Διαφήμισης.                                 

 Τους πολιτικούς γάμους τελεί ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Νικολαράκος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, την αρμοδιότητα αυτή ασκούν κατά  σειρά οι Αντιδήμαρχοι: Ευάγγελος Κάββαλος, Σπυρίδων Σταθούλης, Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Στέφανος Τσιπουράκης και Κωνσταντίνος Ρώτας.

 

Με αφορμή τον ορισμό των Αντιδημάρχων για το τρέχον έτος, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Προτεραιότητά μας για κάθε απόφασή μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη. Όλοι μας κρινόμαστε για αυτό, Δημοτική Αρχή και προσωπικό. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στους Αντιδημάρχους».

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -