Σάββατο, 27 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΟμοφοβική επίθεση κατήγγειλε Ισπανός διεθνής πολίστας

Ομοφοβική επίθεση κατήγγειλε Ισπανός διεθνής πολίστας



Ομοφοβική επίθεση από αντίπαλό του μετά την αναμέτρηση με την Σαμπαντέλ κατήγγειλε ο Ισπανός διεθνής πολίστας της Τεράσα, Βίκτορ Γκουτιέρεθ.

Ο αθλητής έχει δηλώσει ανοικτά στο παρελθόν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του αντιπάλου του.

«Έπεσα θύμα ομοφοβικής επίθεσης, δυστυχώς. Αρχικά δεν ήθελα να δώσω σημασία, διότι όταν παίζεις με 200 παλμούς γίνονται διάφορα.

Όταν, όμως, αρνήθηκα να του δώσω το χέρι για όσα μου είπε, με αποκάλεσε “αδερφή”. Αυτό το άκουσαν και από τις κερκίδες, όπως και άλλοι παίκτες. Εγώ είμαι περήφανος για το ποιος είμαι. Είμαι ομοφυλόφιλος, γκέι και για μένα αυτό δεν είναι προσβολή», είπε αρχικά οι Γκουτιέρεθ και πρόσθεσε:

«Στο παρελθόν έχω δεχτεί κι άλλες επιθέσεις, αλλά, πλέον, δεν θέλω να το αφήνω να περνά έτσι. Κάνω κακό στο άθλημα και την κοινωνία αν το κρατώ μέσα μου.

Θα στενοχωρηθώ πολύ αν η ομοσπονδία δεν επιβάλει τιμωρία, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό. Θέλω να στείλω σε όλους ένα μήνυμα να μη φοβούνται. Η ζωή είναι όμορφη και ο καθένας θα πρέπει να είναι περήφανος για αυτό που είναι», κατέληξε.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ