Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικά«Να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες»

«Να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες»



Με άκρως εμφατικό τρόπο η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε και το εμπόδιο της Νίνα Στογιάνοβιτς και στην «παρθενική» της συμμερτοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε το «εισιτήριο» για την φάση των »«16» του τουρνουά τένις του Τόκιο.

Μετά τη δεύτερη επιτυχία της στη διοργάνωση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε λόγο για «μοναδική εμπειρία» που συμμετέχει στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, αγαπώ πολύ την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ σε αυτήν τη διοργάνωση. Είναι κάτι το απίστευτο και μοναδικό. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα και έφτασα εδώ», τόνισε η 25χρονη πρωταθλήτρια και συνέχισε:

«Και στα δύο ματς που έπαιξε δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω, αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ξυπνούν νωρίς και με βλέπουν. Τους αγαπώ που μας στηρίζουν. Ελπίζω να τους κάνουμε πολύ περήφανους».

Στο τέλος η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε και για το κλίμα στο Ολυμπιακό Χωριό. «Είναι πολύ ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πολύ ωραία. Στην αρχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τα ίδια άτομα συνέχεια, αλλά μετά συνήθισα και μου άρεσε να βλέπω όλους αυτούς τους αθλητές.

Γενικά περνάμε πολύ ωραία, χθες μου έκαναν και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα για τα γενέθλια μου, γενικά είναι όλα υπέροχα».

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -