Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΝίκη ύστερα από δύο μήνες για Παναιτωλικό

Νίκη ύστερα από δύο μήνες για Παναιτωλικό



Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό, ύστερα από περίπου δύο μήνες και συγκεκριμένα από τις 19 Σεπτεμβρίου (με Ατρόμητο). Στο πλαίσιο της 10ης ημέρας του πρωταθλήματος τα «καναρίνια» νίκησαν τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 και πήραν βαθμολογικό οξυγόνο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και στο 7ο λεπτό έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους, με τον Καρέλη ν΄ αστοχεί από καλή θέση. Προϊόντος του χρόνου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισορρόπησε και στο 17΄ βρέθηκε κοντά στο γκολ, όταν στο γύρισμα του Τσιλούλη δεν βρέθηκε πόδι συμπαίκτη του να σπρώξει την μπάλα στην εστία.

Ο Απόλλωνας ήταν τελικά η ομάδα που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μισό του αγώνα, όταν στο 40΄ και ύστερα από κλέψιμο του Φατιόν στο ημικύκλιο της περιοχής ο Κάστρο έδωσε τον Παμλίδη, που σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Μελίσσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι ο Παναιτωλικός που ξεκίνησε επιθετικά ζητώντας το γκολ, το οποίο τελικώς ήρθε στο 65ο λεπτό, όταν η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα σε γύρισμα του Μόρσεϊ κι ο Φλόρες με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπάθησε να ανασυνταχθεί μετά το τέρμα που δέχθηκε, αλλά εκτός από ένα άστοχο σουτ του Ιωαννίδη στο 75΄ δεν δημιούργησαν κάποια ικανή προϋπόθεση για το γκολ.

Έτσι, η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα έμεινε για τρίτο συνεχή αγώνα μακριά από τη νίκη, μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στις 23 Οκτωβρίου.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ