Τετάρτη, 17 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΝίκη μετά από δύο σερί ήττες ο Ολυμπιακός

Νίκη μετά από δύο σερί ήττες ο Ολυμπιακός



Την πρώτη του νίκη, μετά από δύο σερί ήττες, πέτυχε ο Ολυμπιακός στην «φούσκα» του Α΄ ομίλου του Champions League, που διεξάγεται στην Όστια στα περίχωρα της Ρώμης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 10-8 της ιταλικής Ορτίτζια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση του γκρουπ. Αν μάλιστα καταφέρουν την Πέμπτη (4/03, 18:45), στο φινάλε του δεύτερου “παραθύρου”, να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σπαντάου, θα βρεθούν «αγκαλιά» με την πρόκριση στο final-8 του Ανόβερου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα, με τον Ολυμπιακό να προηγείται και την Ορτίτζια να απαντάει. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να φτάσει στο +2 (5-3) στα μέσα της δεύτερης περιόδου, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στον παίκτη παραπάνω (έχασε και πέναλτι με τον Ίρβινγκ) και οι Ιταλοί ισοφάρισαν σε 5-5 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου.

Σε εκείνο το σημείο, οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν την άμυνά τους και βρήκαν τρία αναπάντητα γκολ σε παίκτη παραπάνω με τους Μουρίκη, Αργυρόπουλο και Ντάουμπε, για να ξεφύγουν με 8-5.

Αν και η Ορτίτζια δεν παράτησε το παιχνίδι και πάλεψε ως το τέλος, οι πρωταθλητές Ελλάδας διαχειρίστηκαν το προβάδισμα και κράτησαν την πολύτιμη νίκη.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ