Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΝίκη γοήτρου για την «πεσμένη» Σέφιλντ

Νίκη γοήτρου για την «πεσμένη» Σέφιλντ



Νίκη γοήτρου σημείωσε η ήδη υποβιβασθείσα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής επιβλήθηκε με 1-0 της Μπράιτον στο «Bramall Lane».

Το γκολ που έγραψε την ιστορία αυτής της αναμέτρησης σημείωσε στο 19ο λεπτό ο Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ. Στο 56΄ ο Γιάκουμπ Μόντερ πέτυχε γκολ για τους φιλοξενούμενους, που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση του VAR.

Νωρίτερα, η Τσέλσι απόκτησε τον πρώτο λόγο για έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου, μετά τη νίκη της στο «London Stadium απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο ντέρμπι της τετράδας και του Λονδίνου.

Οι «μπλε» έφτασαν στους υπερπολύτιμους γι΄ αυτούς τρεις βαθμούς με γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 43ο λεπτό, χάρις στους οποίους η ομάδα του Τόμας Τούχελ υπερκέρασε τα «σφυριά» στην κατάταξη ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, ένα βαθμό πίσω από την τρίτη Λέστερ.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 82ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φαμπιάν Μπαλμπουένα.

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ της Νιούκαστλ, χάρη σε τέρμα του Σαλάχ στο 4΄, παραχώρησε τελικά ισοπαλία 1-1 στην αντίπαλό της, αφού δέχθηκε γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Γουίλοκ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρέμενινε έτσι στην 6η θέση με 54 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ έπιασε στη 14η την Σαουθάμπτον με 36

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -