Σάββατο, 4 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΜια ανάσα από την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από την πρόκριση ο Ολυμπιακός



Σε πολύ καλή αγωιστική κατάσταση τα κορίτσια του Ολυμπιακού, βρίσκονται πια μια ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, μετά τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδι στον Γ΄ όμιλο της προκριματικής φάσης.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν στη «φούσκα» της Όστια, στη Ρώμη, με 11-4 την ουγγρική Βαζούτας, ενώ χθες είχαν επιβληθεί της ιταλικής Πάντοβα με 10-7.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τη διοργανώτρια Ρόμα για να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.

Με τη Νις δεν θα αγωνιστεί αύριο, καθώς η γαλλική ομάδα αποκλείστηκε από τη LEN επειδή παραβίασε το πρωτόκολλο για την covid-19.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος στο ματς με τη Βαζούτας κι έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του. Πήρε από νωρίς προβάδισμα, με πλουραλισμό και λύσεις από παντού στην επίθεση κι έφτασε τη διαφορά ακόμα και στα 6 γκολ (7-1), ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μπροστά με 7-2.

Οι «ερυθρόλευκες» έπαιξαν υποδειγματική άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στις Μαγυάρες κι έφτασαν με άνεση στο τελικό 11-4.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ