Παρασκευή, 19 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΜε buzzer beater του Ροζίερ η Σάρλοτ νίκησε το Γκόλντεν Στέιτ

Με buzzer beater του Ροζίερ η Σάρλοτ νίκησε το Γκόλντεν Στέιτ



Το buzzer beater του Ροζίερ στην εκπνοή χάρισε στη Σάρλοτ τη νίκη επί του Γκόλντεν Στέιτ με 102-100, σε ένα «τρελό» ματς που κρίθηκε στο φινάλε του.

Οι Χόρνετς αν και βρέθηκαν στο -5 ενώ απέμεναν 40 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο ελεύθερες βολές του Ροζίερ, ο οποίος πήρε και την τελευταία επίθεση και δικαιώθηκε.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ντρέιμοντ Γκριν που πήρε δύο τεχνικές ποινές και η δεύτερη μάλιστα 9’’ πριν το τέλος του αγώνα, με τον προπονητή του Στιβ Κερ μετά τον αγώνα να εκφράζει τα παράπονά του για τη συμπεριφορά του αθλητή.

Να σημειωθεί ότι οι «πολεμιστές» αγωνίστηκαν χωρίς τον Στεφ Κάρι που έμεινε εκτός ομάδας λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Για τους νικητές ο Ροζίερ είχε 36 πόντους, ενώ από το Γκόλντεν Στέιτ ξεχώρισε ο Ούμπρε με 25 πόντους.

Άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στους περσινούς τελικούς πήρε από τους ΛΑ Λέικερς το Μαϊάμι, επικρατώντας μέσα στο «Στέιπλς Σέντερ» με 96-94 επί των πρωταθλητών.

Σε μεγάλη βραδιά βρέθηκε ο Ναν με 27 πόντους και ο Μπάτλερ με 24 πόντους. Για τους πρωταθλητές ξεχώρισε ο Κούζμα με 23 πόντους, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς «άγγιξε» το triple double με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

  • Σάρλοτ – Γκόλντεν Στέιτ   102-100
  • Λ.Α. Λέικερς – Μαϊάμι        94-96
  • Σικάγο – Σακραμέντο       122-114
  • Μέμφις – Φοίνιξ                97-128
  • Πόρτλαντ – Ουάσινγκτον 111-118

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ