Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΜε τη διανομή ειδών καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής συνεχίστηκε η διανομή Επισιτιστικής...

Με τη διανομή ειδών καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής συνεχίστηκε η διανομή Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής προς τους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος ΤΕΒΑ – Δήμος Αμαρουσίου




Θ. Αμπατζόγλου: «Στην υγειονομική κρίση, οι κοινωνικές δομές μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης»

Με επιτυχία διαχειρίστηκε και διένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, ως επικεφαλής εταίρος της Σύμπραξης Βόρειου Τομέα Αττικής, στο πλαίσιο της εκτέλεσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΤΕΒΑ).

Ειδικότερα, το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου 2020, διανεμήθηκαν στους 6 Δήμους της Σύμπραξης χιλιάδες τεμαχίων από είδη όπως σαπούνια, αφρόλουτρα, βρεφικές πάνες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σκόνες πλυντηρίου, υγρά πιάτων κ.α.

Στον επικεφαλής της σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 331 ωφελούμενες οικογένειες (638 μεμονωμένοι ωφελούμενοι), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες προϊόντων, ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.  Και σε αυτή τη διανομή αυτή μοιράστηκαν παράλληλα και υπόλοιπα της αποθήκης από προηγούμενες διανομές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το πέρας της διαδικασίες δήλωσε: «Η υγειονομική κρίση επιφέρει και οικονομική και συνεπώς η σκέψη μας και η φροντίδα μας είναι προσηλωμένη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους και προγράμματα καθώς και τις συνεισφορές των χορηγών μας προκειμένου κανείς Μαρουσιώτης να μην στερηθεί τα απαραίτητα για μία αξιοπρεπή διαβίωση».

Η δράση πραγματοποιήθηκε  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Πέτρου Κόνιαρη, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον covid-19, τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -